Suomi
Gamereactor
artikkelit

Tulossa olevat kuumat indie-pelit vuonna 2017, osa 2/5

Katsaus tulossa oleviin indiepeleihin jatkuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paljon julkisuutta saavien AAA-julkaisujen ohella ilmestyy myös paljon itsenäisten eli niin sanottujen indie-kehittäjien pelejä. Gamereactor kokosi tulevista pienjulkaisuista ne kaikkein kuumimmat yhdeksi artikkelisarjaksi.

Vane (PS4)
Vane on tunnelmaan keskittyvä seikkailupeli, jossa on tarkoitus selvittää mystiset salaisuudet. Kehittäjä Friend & Foe koostuu osittain entisistä Team Icon työntekijöistä. Jo pelkästään tämä antaa luvan odottaa hyvää peliä, koskapa taustalla on samaa väkeä kuin Icossa ja Shadow of The Colossuksessa.

HQ

Paradise Lost: First Contact (PC, Wii U)
Paradise Lost: First Contactin julkaisusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta alkanut vuosi vaikuttaa sopivalta siihen tarkoitukseen. Pelajaa omaksuu ulkoavaruuden kasvin roolin, joka on vankina jossakin tiedelaitoksessa. Paikka on tietenkin täynnä väkeä, jotka mieluummin haluaisivat pitää kasvin vankina kuin vapaana. Tietoisuuden saavuttaneen kasvin on toki tarkoitus paeta käyttäen omia erikoiskykyjään, ja siinä sivussa selvittää pahuuden alkusyy.

Tämä on mainos:
HQ

System Shock Remake (PC, Xbox One)
Night Dive Studiosin uusioversio lajityypin klassikosta päästää pelaajat kokemaan uudestaan vankeuden Citadel Stationissa päivitetyn grafiikan kera. System Shockissa on pakko taistella mutatoitunutta miehistöä ja kyborgeja vastaan. Kaikkea tätä valvoo hullu tekoäly Shodan.

HQ

Agony (PC)
Agony on erikoisen näköinen selviytymiskauhupeli, jossa pelataan helvettiin juuttuneella kirotulla sielulla. Ainoa keino puolustautua pahiksia vastaan on ottaa riivauksen kohteeksi ihmisiä ja joitakin toisia demoneja. Helvetti kuitenkin kuulemma laittaa kovasti hanttiin, joten vaikeaa tulee olemaan.

Tämä on mainos:
HQ

Inner Chains (PC)
Inner Chains sijoittuu biomekaaniseen maailmaan täynnä vaaroja. Kyse on ensimmäisen persoonan räiskinnästä, jossa kaikki haluavat tuottaa vahinkoa pelaajalle. Teknologiaa ei enää voi hallita, vaan se monipuolistuu ja kehittyy hallitsemattomasti tuottaen ihmisille suuren uhkan. Kehityksestä vastaa Telepaths Tree, jonka mukaan selviäminen edellyttää ympäristön nokkelaa hyödyntämistä.

HQ

Beacon (PC, Xbox One)
Beacon on tieteisteemalla ryyditetty roguelike-peli, jossa näkymä on ylhäältä alaspäin. tarkoituksena on taistella tie läpi vihamielisen ympäristön ja lopulta paeta. Kaatuneilta vihollisilta DNA:n kerääminen on keskeistä, koska siten saa haltuunsa uusia kykyjä selviytymiseen.

HQ

EITR (PC, PS4)
EITR on niin sanottu isometrisen näkymän Souls. Toiminnallinen roolipeli keskittyy taisteluihin, joten edessä on paljon kahinointia norjalaisesta mytologiakuvastosta innoittuneissa maisemissa. Ajan kuluessa hahmoa päivitetään alati parantuvilla varusteilla, ja tietysti kuollaan lukuisia kertoja kauniissa ympäristöissä.

HQ

Flinthook (PC, Xbox One)
Flinthook heilauttaa itsensä näkyviin alkuvuonna 2017 luvaten nopeatempoista viihdettä. Pelaaja omaksuu kapteeni Flinthookin roolin, joka on opportunistinen avaruuspiraatti ja kertakaikkisen rahanahne. Iskuhakansa ja aikaa hidastavien kykyjen avustamana on tarkoitus ryöstellä satunnaisesti muodostuvien avaruusaluksien sisuksia tullakseen kaikkien aikojen kovimmaksi avaruuspiraatiksi.

HQ

Hob (PC, PS4)
Torchlight II:n kehittäneen Runic Gamesin seuraava peli on hurmaavan näköinen Hob, jonka on määrä olla taiteellinen seikkailu erityisellä tarinankerronan tyylillä. Välivideoita tai dialogia ei ole lainkaan, joten tarinan kertominen jää pelaajien itsensä tehtäväksi tutkimalla ympäristöä. Myös pulmanratkontaa on luvassa.

HQ

Hollow Knight (PC)
Hollow Knight on käsin piirretty kaksiulotteinen sivuttain rullaava seikkailu. Siinä väistellään, syöksytään, hypitään ja sivalletaan tietä avoimessa maailmassa. Vihollisia on määrä olla peräti 130 erilaista, ja siihen päälle 30 erilaista pomovastusta. Pelaajan kykyjä muokataan matkan varrella, mikä mahdollistaa aina vain kovempien vastuksien voittamisen.

HQ

Rise & Shine (PC)
Gamearth oli joskus rauhallinen planeetta, mutta nyt Nexgenin avaruuspahikset uhkaavat pyyhkiä kaiken elävän pois. Rise and Shine on sivuttain rullaava ammuskelutasoloikkapulmapeli, jossa Rise nousee uhkaa vastaan Shine-ase apunaan. Avaruuspahikset on tuhottava.

HQ

Pyre (PC, PS4)
Bastionin ja Transistorin tekijöiltä saadaan nyt kokonaan uuteen maailmaan sijoittuva roolipeli. Luovuutta pitäisi silti olla Supergiantilta odotetulla tavalla. Pyressä on määrä johtaa joukkoa maanpakolaisia läpi erikoisten kilpailujen, joiden palkintona siintää vapaus. Taisteluissa panokset ovat korkeat, mikä on omiaan lujittamaan siteitä seurueen kesken. Lisänä pelissä on kilpailullinen moninpeli sitä halajaville.

HQ

Kologeon (PC)
Kologeon on seikkailullinen toimintapeli tummilla teemoilla, ja sitä kehittää Chillcrow Studios. Satunnaisesti muovautuva maailma kuhisee henkiä ja demoneja. Pelaaja on sielu, joka kykenee kulkemaan ulottuvuuksien välillä fyysisen olevaisen ulkopuolella. Avoin maailma on vapaa tutkittavaksi ja tapeltavaksi demonien kanssa.

HQ

Overland (PC)
Overlandin maailma muodostuu satunnaisesti, ja painopiste on strategiassa pelin sijoittuessa maailmanlopun jälkeiseen Pohjois-Amerikkaan. Overlandissa käsillä olevia tavaroita on pakko säännöstellä hengissä säilyäkseen. Kehittäjän mukaan luvassa on paljon läheltä piti -tilanteita ja vaikeita valintoja.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä