Suomi
Gamereactor
arviot
Trials Evolution

Trials Evolution: Origin of Pain

Kotimainen Live Arcade -superhitti Trials Evolution on saanut ensimmäisen lisäpakettinsa. Vieläkö meno maistuu talvikeleillä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Origin of Pain -lisäpaketti sijoittuu Paynen saarelle. Vajaan gigan latauksella ja neljänsadan Microsoft-pisteen hinnalla saa kaksi uutta Skill Game -minipeliä, kymmenen Supercross-rataa, 36 Trials-rataa ja kokonaan uuden saaren rouhittavaksi kenttäeditorin parissa. Ensimmäisiä tuoreita ratoja päristellessä voi huomata, että Red Lynxillä on satsattu visuaalisuuteen. Huvipuistossa, vanhassa linnakkeessa ja lentokoneen pakkolaskupaikalla kruisaillessa emopelin kentät tuntuvat Trials HD:n kolkoilta varastohalleilta. Kaikki uudet rakennuspalikat lentokoneesta merirosvolaivaan ja karuselliin ovat ratanikkareiden käytettävissä.

Vaikka uutuussaaren Trials-radat ovat helpoimmalla tasollakin hivenen vaikeampia kuin emopelin vastaavat, veteraanit kruisailevat paketin läpi tunnissa, muut oletettavasti yhden illan aikana. Extreme-radat, joita on vain kolme, voivat toki tuottaa yksittäisellä esteellä vaikeuksia, mutta emopelin tapaan tuloslistoilta voi katsella huippukuskien videonäytteet ja ottaa oppia. Leijonanosa peliajasta meneekin kaverilistan haamuaikojen päihittämiseen ja mitalien metsästykseen. DLC-radat tarjoavat vaihtoehtoisia reittejä aiempaa enemmän, ja niitä myös kannattaa tutkiskella - jos ei muuten, niin piilotettujen pikkuoravien tai ties minkä temppeliritarikoodin löytämiseksi.

Visuaalista ilmettä kohentaa myös Gecko-pyörä. Jatketulla takahaarukalla varustettu BMX-pyörä on hauska vehje, jo täydessä ajovarustuksessa tuhatta ja sataa sotkevan kuskiukon takia. Ajettavuuden puolesta tsygä muistuttaa läheisesti Phoenix-prätkää, joskaan munamankelia ei saa ihan niin helposti kiepautettua vahingossa ympäri. Kisatuloksia ajatellen Phoenix vetänee tehokkuudellaan pidemmän korren, mutta nyt puhutaan siis sekunnin kymmenyksistä. Harmillisesti Gecko on teljetty pois käytettävien ajokkien valikoimasta pääpelin radoilla, mutta Supercrossia netissä sillä voi ajaa.

Trials EvolutionTrials Evolution
Tämä on mainos:

Paketin pohjalta löytyy vielä pari minipeliä ja tukku erilaisia kypäriä tai päähineitä kuskille puettavaksi. Minipeleistä kiinnostavammassa ajetaan extremeautoilusta tuttuun tyyliin Hill Climbia eli ylämäkiajoa. Perinteisestä mutarännistä poiketen reitillä on hyppyjä ja muita kikkapaikkoja, jotka testaavat ajajien kaasunhallintaa ja tasapainottelutaitoa. Toisessa minipelissä lingotaan kuskipolo vihaisen linnun lailla keskelle maahan piirrettyä maalitaulua.

DLC-pläjäyksen paras puoli lienee se, että se tarjoaa lisää sitä samaa hupia, joka koukutti boxipelaajat keväällä. Vaikka sisältömäärä ei editoriin perehtymättömille ole valtava eikä Origin of Pain mullista peliä millään tavalla, viiden euron hinta ei päätä huimaa. Hinta/laatu-suhde on kohdallaan. Ja mikä tärkeintä, femman sijoituksella saa pätevän tekosyyn palata tutun Trialsin pariin.

Trials EvolutionTrials Evolution
Trials EvolutionTrials Evolution
Tämä on mainos:
08 Gamereactor Suomi
8 / 10
+
Paljon sisältöä ratanikkareille, visuaalisesti makea
-
Vain kourallinen haastavia ratoja, uusi Gecko-pyörä käy vain DLC-radoilla
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Käyttäjäarviot

  • Izrael
    Trials HD, tuo 2009 vuoden paras Xbox Live Arcade-peli kotimaiselta Red Lynxiltä, sai juuri tänä keväänä jatkoa Trials Evolutionin muodossa.... 10/10

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Trials EvolutionScore

Trials Evolution

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Suomalainen Redlynx-studio on lorotellut Trialsin tankkiin todellista nitrobensiiniä, sillä peli on entistä huimemmassa kisakunnossa.



Ladataan seuraavaa sisältöä