Suomi
Gamereactor
arviot
Muscle March

Muscle March

Voih ja eih! Ilkeä steroidivaras on vienyt muskelikerhon pillerit! Nyt on lähdettävä juosten perään, muuten käy kalpaten. Mutta mistäs tuo jääkarhu joukkoon eksyi?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Muscle March lienee monille tuttu YouTube-videoiden kautta. Vuosi sitten Japanissa julkaistu outoilu herätti heti julkaisunsa jälkeen runsaasti hämmennystä ja hilpeyttä pelikaappauksillaan ja nyt kehonrakentajain seinänmurskaus on julkaistu myös Euroopassa.

HQ

Kaikessa lyhykäisyydessään pelin idea on tämä: muskelimasat juoksevat peräkanaa steroidivarkaan perässä läpi esteiden. Jokainen este on selvitettävä määrätyssä asennossa, muuten takaa-ajo loppuu lyhyeen. Asentoja on neljä erilaista ja ne tehdään käsiä nostamalla ja laskemalla. Kun esteitä on selvitetty tarpeeksi, otetaan varkaan kannoille hirmuinen loppusprintti ohjainparia heiluttelemalla. Ohjaus toimii pääsääntöisesti hyvin, mutta välillä lihaskimppujen kädet eivät suostu millään uskomaan annettuja komentoja, tuloksena päin seinää törmääminen.

Siinäpä pelin sisältö sitten olikin. Samaa kamaa on tarjolla kolmen kentän mittaisen arcade-osuuden sekä näennäisesti loputtomiin kestävän maratonin verran. Pelin anti on nähty noin vartissa, jonka jälkeen ainoastaan moninpeli pitää kiinnostusta yllä. Moninpelinä Muscle March onkin ihan toimivaa hupia hetkeksi kerrallaan, vaikka maratonin lisäksi muita moninpelimuotoja ei ole.

Toteutuspuoli on omaa luokkaansa. Graafinen ulkoasu on jotain todella kummallista ja lapsellisesti liioiteltua. Animaatio on tarkoituksellisesti tönkköä ja ruutuun lyödään jatkuvasti hämmentävää materiaalia. Tyyli jaksaa naurattaa hetken verran, mutta siihen turtuu nopeasti ja sen jälkeen ulkoasu lähinnä ärsyttää. Taustalla soiva musiikki on sentään mainion energistä japsipoppia joka tukee pelitapahtumia hyvin.

Ihan silkkana kuriositeettina Muscle March on hankinnan arvoinen, varsinkaan kun pelistä ei tarvitse maksaa kuin vitosen verran. Moninpelinä sen pariin todennäköisesti palaa vielä monta kertaa, mutta yksinpelinä tuskin tulee vaivauduttua. Jos pelikirjastosi kaipaa jotain todella erilaista, Muscle March varmasti sellaista tarjoaa.

Tämä on mainos:
Muscle MarchMuscle MarchMuscle MarchMuscle March
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Takuulla erilainen, moninpelinä hauska.
-
Nähty kertakokeilulla, tyyli ärsyttää ensihämmästyksen jälkeen, takkuilevat kontrollit.
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
Muscle MarchScore

Muscle March

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Ihan silkkana kuriositeettina Muscle March on hankinnan arvoinen, varsinkaan kun pelistä ei tarvitse maksaa kuin vitosen verran.



Ladataan seuraavaa sisältöä