Suomi
Gamereactor
arviot
Atari's Greatest Hits: Volume 1

Atari's Greatest Hits: Volume 1

Atarin kultainen 80-luku palaa kokoelmakortilla Nintendon käsikonsoleille, kun Atarin parhaat kootaan Greatest Hits Volume 1 -nimekkeen alle. Pelejä on runsaasti, mutta jaksavatko vuosikymmenten takaiset klassikot viehättää muita kuin nostalgikkoja?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Atari's Greatest Hits: Volume 1 sisältää yhteensä 50 peliä, joista 41 tutustuttiin alun perin Atari 2600:lla ja loppuihin yhdeksään pelihallien kolikkosyömäreillä. Jälkimmäiseksi mainitut tarjoavat lukumäärästään huolimatta paljon pidempiaikaista hupia, ja varsinkin Battlezonen modernisoitu versio yhdessä kuolemattoman Asteroidsin kanssa edustavat paketin kärkeä. 2600-puoli on vaisumpi kokonaisuus, ja ne jotka saisivat Outlaw'n tai Sky Diverin pyörittämisestä kiksejä, todennäköisesti omistavat jo alkuperäisen konsolin.

Siinä missä grafiikka ja musiikit on pidetty täysin ilman nykypäivän hdremix-käsittelyä, käyttöliittymään on panostettu selvästi enemmän. Kosketusnäyttö korvaa näppärästi 2600:n erikoisohjaimet. Lisäksi valikkorumban hillitseminen pop-up-ohjeteksteillä ja mielenkiintoiset triviakysymykset kompensoivat vuosien saatossa elähtänyttä pelinautintoa.

Atari's Greatest Hits: Volume 1 on kelpo paluu historian havinoihin, mutta lopulta vain kolikkopeliversioiden takia DS:n jaksaa kaivaa repusta. Kolmenkympin hintalappu toimii kannustimena reissumiehille, sillä bussilla liikkuessa ja junia odotellessa Atari-kokoelma tarjoaa mukiinmenevää ajanvietettä.

HQ
Tämä on mainos:
Atari's Greatest Hits: Volume 1Atari's Greatest Hits: Volume 1Atari's Greatest Hits: Volume 1Atari's Greatest Hits: Volume 1
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Emulointi, käyttöliittymän parannukset, Pong-nostalgia
-
Lisenssimatsku puuttuu, A2600-osasto on kertakäyttöistä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä