LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      arviot
      Super Street Fighter IV 3D Edition

      Super Street Fighter IV 3D Edition

      Turpakäräjät kokoontuvat jälleen, ja Jonas pääsi istuntosaliin todistamaan mielestään 3DS:n parasta julkaisupeliä, Super Street Fighter IV 3D Editionia.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Pelattavuus tekee tappelupelin, ja vaikka käsikonsolilla joutuu luopumaan arcade-tikusta on Capcomilla ymmärretty kiinnittää huomiota ohjaustuntumaan ja tarkkuuteen valjastamalla SSFIV:n 3DS-versiolle kaksi eri ohjaustapaa: Pro ja Lite, joista jälkimmäisessä alemman ruudun pikanäppäimiin saa asetettua kaikista monimutkaisemmatkin superliikkeet. Näin Zangiefin sormiakrobatiaa vaativat heitot sujuvat napin painalluksella.

      Super Street Fighter IV 3D Edition

      Pro-tilassa neljään pikanäppäimeen voi säätää vain näppäinyhdistelmiä, kuten kahden napin Focus-hyökkäyksen ja normaalit heitot. Tällöin kovatasoinen mättäminen luonnistuu jopa ilman tikkua, mistä voi olla tyytyväinen. Lisäksi Lite-moodin käyttäjät rajataan eri verkkopelikastiin kuin Pro-pelaajat, joten taito ratkaisee.

      Kontrollien uudistumisen ohessa Nipaversioon on lisätty uusi kuvakulma, jossa kamera on kolmannen persoonan räiskintöjen tapaan hahmon takana. Tällöin upeat 3D-efektit tulevat hyvin esille, mutta varsinaisesta pelaaminen ei oikein luonnistu. Heikoimmassa asemassa ovat lähiottelijat ja supernopea El Fuerte, sillä etäisyyksien arvioiminen on turhan hankalaa. Hassunhauskojen - mutta loppupeleissä turhien - uudistusten osastoon kuuluu myös minipeli, jossa pelin keräilytavarana avattavat pystit ottelevat 3DS-omistajien välillä. Kaupungilla kävellessä taskukonsoli löytää automaattisesti muut SSFIV-kannettavat, jolloin simuloidut taistelut voivat alkaa. Toimiva juttu ehkä Japanissa, mutta Kiirunan leveysasteilla oli melko hiljaista.

      Tämä on mainos:
      Super Street Fighter IV 3D Edition

      Nostan hattua Capcomille uusien juttujen kokeilemisesta, mutta kuten alussa jo totesin, pelattavuus ratkaisee. Ja 3DS:llä mättäminen on parhaimmillaan silloin, kun kolmannen ulottuvuuden efektit on kytketty kokonaan pois, sillä Street Fighteria pelatessa ylimääräiset välähdykset vain häiritsevät. Onneksi 2D-moodissa pelikokemuksessa päästään hyvin lähelle isojen konsolien tuntumaa; matsit ovat nopeita ja intensiivisiä, ja nettikoodi mahdollistaa hyvät online-mätöt. Nillitystä aiheuttaa lähinnä ristiohjaimen pieni koko ja oudohko sijoittelu, mutta siitä nyt ei voi Super Street Fighter IV 3D Editionia syyttää.

      Super Street Fighter IV 3D Edition ei korvaa kotikonsolien Super Street Fighter IV:tä, mutta vähemmän superi versio on silti loistavaa hupia reissatessa, varsinkin jos pienen ohjausviiveen voi antaa anteeksi. SSFIV on omaan makuuni osuvimpia 3DS:n starttijulkaisuja, vaikkakin se on parhaiten nautittavaa ilman kolmedee-efektejä.

      [Käännös: Eerik Rahja]

      Tämä on mainos:
      Super Street Fighter IV 3D EditionSuper Street Fighter IV 3D Edition
      Super Street Fighter IV 3D EditionSuper Street Fighter IV 3D Edition
      Super Street Fighter IV 3D EditionSuper Street Fighter IV 3D Edition
      HQ
      08 Gamereactor Suomi
      8 / 10
      +
      Fantastinen peli löytyy pohjalta. Kaikki 35 hahmoa mukana. Kosketusnäyttö on hyvässä käytössä. Erinomainen toteutus verkkomoninpelissä.
      -
      Taustoja ei animoitu lainkaan. Uusi 3D:tä tukeva kuvakulma on täysin turha.
      overall score
      is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      1
      Super Street Fighter IV 3D EditionScore

      Super Street Fighter IV 3D Edition

      ARVIO. Kirjoittaja Jonas Mäki

      Capcomin legendaarinen katutappelusarja debytoi Nintendon uudella kannettavalla heti julkaisussa. Lue arvio niin tiedät mitä odottaa.



      Ladataan seuraavaa sisältöä