Suomi
Gamereactor
arviot
7 Wonders II

7 Wonders II

Yhdistele symboleja kolmen tai useamman jonoksi ja käytä välillä hieman erikoisempia lisäkonsteja. Kuulostaako tutulta? 7 Wonders II lainaa pelimekaniikkansa suoraan suositulta Bejeweledilta. Pyörää ei siis ole keksitty uudestaan, mutta oman mausteensa soppaan laittaa antiikin maailman ihmeiden rakentaminen. Lopputulos on onnistunut pulmapaketti niille, jotka toivovat peliltä myös hieman tarinallista sisältöä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

7 Wonders II:n tarkoituksena on rakentaa antiikin maailman seitsemän ihmettä sekä monia muita uudelleen. Kaikki kohteet ovat oikeita, ja ennen töihin ryhtymistä voi halutessaan lukea lisätietoa Stonehengestä, Colosseumista Kiinan muurista ja niin edelleen. Rakentaminen tapahtuu ratkomalla erilaisia pelilautoja. Tämä saattaa kuulostaa tylsältä, mutta yksinkertaista lähtökohtaa on monipuolistettu joka suunnasta. Laudat ovat erilaisia, ajan kuluessa käyttöönsä saa erikoiskonsteja ja siinä sivussa aukeaa ylimääräisiä pikkupelejä toimintaa monipuolistamaan. Kaikkea ohjataan kätevästi stylus-tikulla näppäilemällä ruutua.

HQ

Varsinaisen pelaamisen lisäksi mielenkiintoa lisää graafinen asu. Joka puolella liikkuu jotain lautojen selvittämisen aikana. Taustalla kävelee rakentajia, palikat hohtavat ja kaikkea leimaa värikäs olemus. Äänimaailma on harmillisen yllätyksetöntä, mutta sen saa halutessaan kokonaan pois päältä. Erityisen toivottava ominaisuus varsinkin, jos haluaa pelata julkisissa kulkuneuvoissa.

Minkäänlaista moninpeliä ei ole tarjolla. 7 Wonders II on kaiken kaikkiaan erittäin pätevää viihdettä pienissä erissä ja varsinkin odotettaessa bussia, junaa tai metroa. Näiden seitsemän ihmeen haluaa nähdä valmistuvan.

7 Wonders II
7 Wonders II
Tämä on mainos:
7 Wonders II7 Wonders II
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Yksinkertaisesta lähtökohdasta huolimatta monipuolinen, kirkas ja elävä grafiikka
-
Yksipuolinen äänimaailma
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
7 Wonders IIScore

7 Wonders II

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Antiikin maailman ihmeiden rakentaminen on varsin addiktoivaa puuhaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä