Suomi
Rajapyykkien rajapyykki

Rajapyykkien rajapyykki

Kirjoittaja Gono10 28. helmikuuta 2013 kello 00:40

Oho! Jostakin ilmestyi minulle Gr:ssa 5. tähti. En oikeastaan tiedä mitä sanoa, vaikka eihän se ole kuin jokin virtuaalijuttu. On hienoa päästä Gr-idoleideni seuraan 5-tähden jengiin. Oloni on yhtäaikaa sekä haikea, yllättynyt että ennen kaikkea ilahtunut. On hienoa että Gr:n nettisivuilla on tälläinen systeemi, jossa sivuston käyttäjät voivat arvioida toisiaan ja arvioiden tulos on myös näkyvästi esillä foorumeilla.

Kun 2 ja puoli vuotta sitten löysin Gamereactorin sivut, en osannut silloin arvata, että saavuttaisin joskus tämän rajapyykin. Nyt tämän merkkipaalun saavutettuani teen lupauksen kirjoittaa enemmän peliarvioita sekä blogeja, kun tähän hetkeen saakka en ole viitsinyt kirjoittaa kuin pari mielestäni heikkolaatuista blogia sekä 0 arvostelua.

On mielenkiintoista kuinka tämä maagisen rajapyykin saavuttaminen sai sanaisen arkkuni kannen repeämään. Ensin meinasin tehdä asiasta vain Live feedin, mutta tekstiä oli liikaa. Sitten meinasin kirjoittaa foorumiviestin, mutta tekstiä oli liikaa. Lopulta päädyin blogiin. Minun on kuitenkin parasta lopettaa kirjoittaminen tähän, jotten vahingossa kirkoita kokonaista kirjaa aiheesta.

Loppuun vielä suuri Kiitos kaikille!

HQ