Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook

Woo hoo vihdoin.

Kirjoittaja Minotaur669 18. heinäkuuta 2015 kello 17:26

Kauan siinä meni mutta vihdoin sain hankittua sen pleikka 4:sen ja vielä uuden 1TB:n monsterin.
Samaan syssyyn tuli hankittua COD Adwanced warfare ja Elder scrolls -Tamriel unlimited pelit. Konsoli vaikuttaa hyvältä, käyttöliittymä vaatii hieman totutteluaikaa (melko erilainen kuin ps3:ssa) mutta olen tyytyväinen hankintaani. Ohjain istuu käteen suht hyvin mutta spesiaalinamikat ja uudet jutut vaativat vanhalta parralta aikaa sisäistää. Share-ominaisuus tuskin tulee olemaan ihan heti aktiivikäytössä.
CoD AW tarina vaikuttaa hyvältä ja peli näyttää pirun hyvältä. Vaikka minulle yleensäottaen grafiikat ovat toissijainen juttu peleissä mutta on se komee ulkonäkö jees. Verkkopelin osa on vielä jäänyt vähäiseksi mutta nopeeta mättööhän toi tuntuu olevan.
Elder Scrolls sen sijaan ei vielä ole avautunut mahtavuudessaan. Odotin peliltä esim. uutta rotua jne. Komeehan tuo on ja kentät laajoja. Tehtävät ovat toki olleet vaihtelevia ja päätarina ei vielä ole puskenut painostavana päälle. Liekö oma tyylini pelata mutta hahmo saa ainakin yksin liikkuessaan raakasti turpaan. Edistyminen ja vahvempien kamojen hankinta/löytäminen tuntuu kestävän esim Skyrimiin nähden melko pitkään.
Co tyyliin en oo päässy vielä sisään mikä toki johtuu siitä että olen tottunut pelaamaan soolona enkä ole aiemmin omistanut minkään maailman headsettiä jolla kommunikoida muiden pelaajien kanssa. Tokkopa olen ainut mutta nuo linjoilla kuuluvat pelaajien taustamusiikit, outo mumbojambo hölinä ja esim. raastava lasten itku&kitinä taustalla rassaavat hitokseen ja en ole siksi piitannut pelaajien omista"kommenteista" /vuoropuhelusta. Mutta ehkä se tästä riemuksi muuttuu.

Seurailen tiiviisti uusia julkaisuja ja, kuten varmaan puoli maailmaa, odotan kuin kuuta nousevaa että pääsen syksyllä käsiksi Fallout 4:sen Pipboy versioon ja kyllä se GTA V pitää saada kokoelmaan ja siihenhän on tulossa lisärikin ihan tarinamoodiinkin. PS3:lla verkkopeli ei vaan tuntunut toimivan nimeksikään. Miten mahtaa pelittää NELOSELLA.
Pelejä toki on tullut kuin tuutista mutta esimerkiksi fps: skaalassa on paaaaaljoooon pelejä joista pitäisi löytää se itselle mieluinen. välillä tuntuu että pelistudiot puskevat pelejä hieman turhankin tiiviisti markkinoille. Ps peleissä odotan päivää kun nuo lisenssimaksut saadaan jos ei kokonaan pois niin ainakin kutistumaan ettei himopelaajan tarvitsisi niin vyötään kiristää pelejä hankkiessaan. Tuo 70€/kpl on aika tiukka hinta.
Kesästä ja 3 viikon lomasta pitäs nauttia ulkonakin mutta piru kun vettä sataa nytkin. Konsoli siis kutsunee iltahämyn saapuessa ja kun vihdoin saadaan muksut unten maille. Olishan tota sanottavaa kai lisääkin mutta riittäköön tää stoori tällä erää. Naattikaahan kesästä ja uusista peleistä ja leikeistä. Minä ainakin aion.

Joulun riemua.

Kirjoittaja Minotaur669 20. joulukuuta 2013 kello 08:19

Sitä on tullut vietettyä hiljaiseloa tovin jos toisenkin. Lapsukaiset vievät vapaa-ajasta aimo osan ja pelaaminen on jäänyt ehkäpä vähemmälle kun soisin. =)
Markkinoille on tullut uusia konsoleita ja pelejä ripakopallinen. Pleikka nelosta odottaisin pukin kontista mutta seurailen vielä tovin millaista tietoa konsolin toiminnasta uutisvirtaan ilmaantuu. Kaiketi pimeitä ,siis viallisia ja toimimattomia,on alkutaipaleella löytynyt harmillisen paljon. Xpoksista en sano mitään kun en ole ko. konsoliin perehtynyt.
Pelimaailman uutuuksia omalla kohdallani ovat olleet Red Dead Redemption jonka tulin hankkineeksi alekopasta ja yllätyin todella positiivisesti. Tosin siinäkin tarinan päätöksen jälkeen pelikokemus lässähti kun avoin maailma on vain remuamista paikasta toiseen ja haasteita täydentäen.
Diablo 111 sen sijaan, vaikkakin jäin koukkuun, ei ollut tunnelmaltaan ensimmäisen veroinen. Hakattavaa löytyy ja kamaa kyllä mitä kerätä( asia jota jäin tavallaan Skyrimissä kaipaamaan) mutta hahmon vaihto ei tuonut peliin paljoakaan vaihtelua. Verkkopelinä en ole edes kokeillut.

Uusien konsoleiden myötä lähes jännittää onko tarinat peleissä tärkeämpiä kuin huikea grafiikka ja moninpelin raivokas ilotulitus. Oli aika jolloin pelien pituus ja juoni kärsi dramaattisesti kun panostus kohdistui enemmän hienoon ulkonäköön ja reaalimaailmaa vastaavaan toimivuuteen. Toki en hienoa ulkonäköä moiti,esimerkiksi Skyrim oli komea ja toimi kuitenkin loistavasti kun alun pugihässäkästä päästiin.
No mutta kuitenkin pitemmittä plörinöittä toivon että joulupukin kontista ilmestyy mieluisia paketteja ja että ensi vuosi tuo mukanaan laadukasta viihdettä laidasta laitaan. Riemukasta joulua ja Onnellista uutta vuotta 2014 kaikille tasapuolisesti ja ei syödä kaikkea kinkkua loppuun jouluaattona.

Onni potkii.

Sain eilen kokea toisen kerran elämässäni luonnon ihmeen. Olin mukana toisen lapseni syntymässä. Miten ihmeellinen tunteiden ja tuntemusten kirjo yhden asian ympärillä onkaan. Päätä jomottaa jännityksestä, pieni hiki pinnassa ja avuttomuuden tunne kun et tiedä miten lievittää kumppanisi tuskaa. Pelimaailman nopeat toiminnot ja elokuvien synnytykset meluineen ovat vain usvaa aidon elämän rinnalla. Ajatus että voisit pikakelata tapahtuman onnelliseen loppuun tai että voisit lykätä kumppanillesi healing potioneja syntymisen jälkeen kuulostaa hienolta ajatukselta. Mutta ei se niin mene.

Pää on täynnä pelon, toivon ja epäuskon tuntemuksia ja tapahtumat välillä kuin olisit usvan keskellä ja sitten kun se lapsi onkin tullut maailmaan ajatukset nollaantuvat ja näet edessäsi sen ihmeen, kauniin lapsen.
Mikään elokuvien tai pelimaailman mahtavuus ei voi mitenkään voittaa sitä olotilaa ja onnea (vaikka kyseinen tapahtuma meinaakin pelihetkien reilua vähenemistä) minkä lapsesi syntymä saa aikaan ja kun saat ensimmäisen kerran pitää sitä pientä myttyä sylissäsi. Elämässä alkaa uusi sivu, opit itse lisää elämästä, annat kaikkesi että toisella olisi hyvä ja turvallinen olla. Näet miten siitä pienestä mytystä kehittyy päivä päivältä suurempi ja monimuotoisempi olento.

Skyrimiin laajennus yesh.

Kirjoittaja Minotaur669 28. huhtikuuta 2012 kello 18:52

Amppareista tossa uutisia lueskellessani eteeni iskeytyi iloinen tieto tuo. Skyrimiin laajennusta Bethesda tuo. Lumihaltijoista siinä puhuttiin ja aseesta uudesta tuhoa tuovasta joskin puutosta ei tuo paikkaa keihään ja seipään. Toivon ja odotan lisää olentoja luontoon luotavan ja edelleen kunpa se aiemmin mainitsemani taurus suurisarvinen pitkä turkkinen pelattavaksi saataisiin. Näkemykseni olennosta tuosta bersekki hurmiossa minotauri hilpari kourassa hurmetta kentälle luo. Taitava metalliseppä kuten kirjoistakin luettu on, taistelukenttien taktikko hurjista hurjin tuo karjumassa lohkujen kieltä ravistamassa vuoria, laviineja luo.

Kunpa toisi laajennus tuo lisää tarinaa pelattavaa, laajemmassa kaavassa tehtäviä visaisia ja kauhuakin kylmien pohjoisen katakombien, olentojen alhaisten ja kurjien aiheuttamaa pelkoa riipivää, palkintoja hohtavia, teräviä tuhoisia, panssareita jumalaisia. Lisäystä tuota kaivataan kuin kuuta nousevaa, aurinkoa lämmittävää vaikka kesä tuo ulkona olemisen iloa, grillimakkaraa ja olutta hmm ja himoa.

Skyrim modit ja konsolit

Tuli tuossa käytyä Skyrimin virallisilla sivuilla ja koukkasin sieltä Steamiin. Ja mitä siellä näinkään... pc-pelaajille pelissä on saatavilla esim. lohikäärmeen luista ja suomuista tehtäviä aseita jne. Onko, onko jollakulla tietoa onko tollaset lisärit mahdollista saada pleikan versioon? Sinänsä tuntuu hieman nenästä vedetyltä kun pc-pelaajille, jotka pelistä maksavat muutenkin tuntuvasti vähemmän, saavat peliin paljon enemmän. Tälläiseen politiikkaan täytyy saada muutos. Lisenssi maksut nostavat mukamas konsolipelien hintoja. Mistä moinen. Ajattelisin että nykypnä konsoli pelaajia olisi niin pirusti että pelien hintoja voisi jo laskea hieman ja joku raja täytyy olla kun jotkut pc-pelit ovat halvempaan hintaansa nähden vieläpä laajempia kuin konsolipelit. Korjatkaa toki jos olen väärässä. Kuluttajana ja jonkun tasoisena aktiivi pelaajana tunnen itseni kusetetuksi.

Edit: Muokkasin kinder-yllätys otsikon blogausta paremmin kuvaavammaksi. T: Viper7