Suomi

Uusi harrastus pelejä odotellessa...

Kirjoittaja Redi 30. syyskuuta 2009 kello 21:38

Niin kuin moni onkin jo tietoinen on Redi aloittanut harrastuksen taljajousen parissa.

Hoyt Katera 70lbs

Jousea on usealla tavalla parannettu. Alla oleva stabilaattori on Gander Mountain Octane mallia. Lisäksi nuolihylli on Trophy Taker Xtreme FC. Jouseen on myös laitettu TruGlo Bright Sight Xtreme 3 Pin tähtäin valolla. Tavaraa on siis aika tavalla normaalista paketista muutettu.

Tälläisellä välineellä Redi on aloittanut harrastuksensa ja on ollut erittäin tyytyväinen. Tarkoitus olisi tämän talven harjoittelun jälkeen siirtyä ensi syksynä metsästämään eläimiä jousella. Paljon harjoitusta tähän tarvitaan ja useita satoja laukauksia nuolilla tulee varmasti tehtyä ennen kuin kasat ovat sopivat.

Harrastuksen aloittaminen on yllättävän helppoa ja alussa onnistumisia tulee eritäin nopeasti, mutta nopeasti huomaa kuinka vaativasta lajista on kyse. Pelkästään jousen virittäminen ja tähtääminen vaatii jonkin verran käsivoimia. Nyt onkin ollut hyötyä Redin salitreeneistä joten käytössä on noi 65paunaa tällä hetkellä. Harjoittelua tulisi tehdä niin usein kuin mahdollista ja samalla kädet saavat hyvää treeniä.

Itse olen huomannut että tämä laji on erittäin rauhoittava ja voisinpa sanoa että stressiä purkavakin. Olen viihtynyt todella hyvin radalla ja talvea varten on radan teko hieman kesken. Tämä kuitenkin valmistuu muutaman viikon sisällä.

Odotellessa ennakkoon tilattuja pelejä Redin voi tavata jousiammunta radalla tai sitten Marvelin maailmassa leikkimässä supersankaria.

Talvi tekee siis tuloaan ja nyt kaksi harrastusta alkaa taistelemaan ajastaan: niin lautailu kuin jousiammunta. Kaikesta huolimatta pelaaminen on se ensimmäinen aina ja ikuisesti.

HQ