Suomi
Blog
Epookki, pt.8: Tino-leppäkertun lanit

Epookki, pt.8: Tino-leppäkertun lanit

Kirjoittaja iPot 20. helmikuuta 2014 kello 12:25

Tarja Halonen Jr. päätti julistaa sodan alkaneeksi peräpukamia vastaan, jotka olivatkin oikeasti kebabkastiketta ketsupin ja sinapin kera, mutta siitä huolimatta hän sanoi Mikael Granlundille: "Syö ne tai kuolemme".
Sitten he hyppäsivät molemmat kaivoon, mutta putosivatkin yllättäen valtavaan helvettiin keskellä 'ei missään' olevassa Chuck Norrisin mielessä sijaitsevassa autiossa paikassa. Oli tanssiva peukalo sekä hippejä kinuskikastikkeessa, jotka alkoivat huutaa koska eivät saaneet kaikkia pokemoneja heidän taskuistaan, jotka johtivat haisevaan kaivoon, jossa oli omituisia esjonneja piereskelemässä ulos tonnikalapastaa. Mutta esjonnet lähtivät, koska eivät saaneet tarpeeksi alkoholitonta vissyä.

Koska olivat jo valmiiksi juovuksissa, he päättivät tehdä laaser aseen koiran p**kasta, mutta he epäonnistuivat siinä, koska Hideo Kojima päätti ampua heitä perseeseen, koska oli kärsinyt ummetuksesta, joka levisi kuin rutto. Sitten he alkoivat myydä Juissia ukkosmyrskyssä, Kanadassa, koska olivat vararikossa ja Pelle Hermanni huusi Dalai Lamalle, kysyen "mikä on sinun äitisi nimi Xboxilla?". Nimi oli Xx_Dalai_Mom_xX. Sitten Hermanni kuitenkin pani kortensa kekoon pyytämällä hänen äitiään syömään hänen kebabrullansa loppuun, ja haistamaan pahanhajuista kainaloaan, joka haisi niin Moo! -lehmältä, että hän oksensi housuilleen jotka oli just pesty tietokoneen jämillä, vaikka hän vannoi henkeen ja vereen, ettei panisi tehtaanpiippua pois.

Mutta siitä huolimatta hän söi kissan karvoja, jotka olivat mehukkaita kuin vauhtihirmumehut. Ja äidinmaito alkoi ruiskuta kuin korvapuusti, joka oli juuri räjähtämässä ray-palvelujen johdosta iltapäivällä.

Tino -niminen leppäkerttu ja hänen kaverinsa Tomi yrittivät tehdä lapsia liikkuvassa junassa, mutta kun junassa ei ollut hissiä, he tyytyivät pelkkiin tacoruiskuihin, jotka he tunkivat reikiinsä poikittain. Mutta yhtäkkiä heidän takana oleva reikä alkoi laajentua niin Doodle Jumpmaisen pieneksi, ettei sitä saanut edes pienen pientä Liisa ihmemaan tapaista kloonia Nasse-sedän nenän ja Jammu-sedän haisevan sormen välissä olevaan donitsiin, jossa oli ennestään hampurilainen, joka osasi lentää nopeammin kuin omena, jonka sisällä oli kastemato, joka oli käynyt vessassa ennen kuin se soitti porata.

Ja niinkuin hänen suunnitelmaansa kuului, lolz niinkuin myös pari trollausyritystä, joita oli vähän turhankin paljon, sillä koko konkkaronkka alkoi ostaa paljon mädäntyneitä omenoita, koska niitä tarvittiin mehussa, joka oli helvetissä keksitty terveysjuoma, mutta Saatana halusi laittaa sitä suoraan korvaan.
Samaan aikaan Tino söi Jounin PS3 -ohjainta, josta tuli eeppinen Jonnetappelu, joka loppui, koska kahvia ei enää löytynyt maailman tuhoutumiseen. Piti muutenkin varautua ponien valtakauteen.

Sitten Jouni söi housunsa ja joi ES-varannot, jonka jälkeen Tino alkoi lanittaa ja syödä mikropizzaa. Tomi kysyi pääseekö tino uimaan, mutta Tino ei halunnut ottaa juotavaa, eikä myöskään mikropizzaa, koska hänellä oli kiire lukea Dark Legacyn sarjakuvia, jotka hän varasti Tomilta.
Vähän raptorin herkkuja sekä pari eurojuustoa, jotka oli täynnä outoa ainetta, jotka haisivat omenalle sekä päärynälle, jota oli käytetty sian peräsuolen puhdistamiseen, ja sialla tarkoitetaan Jounia, joka oli avaruudesta tullut robotti, joka haisi ketsupilta...

HQ