Suomi

Joulun riemua.

Kirjoittaja Minotaur669 20. joulukuuta 2013 kello 08:19

Sitä on tullut vietettyä hiljaiseloa tovin jos toisenkin. Lapsukaiset vievät vapaa-ajasta aimo osan ja pelaaminen on jäänyt ehkäpä vähemmälle kun soisin. =)
Markkinoille on tullut uusia konsoleita ja pelejä ripakopallinen. Pleikka nelosta odottaisin pukin kontista mutta seurailen vielä tovin millaista tietoa konsolin toiminnasta uutisvirtaan ilmaantuu. Kaiketi pimeitä ,siis viallisia ja toimimattomia,on alkutaipaleella löytynyt harmillisen paljon. Xpoksista en sano mitään kun en ole ko. konsoliin perehtynyt.
Pelimaailman uutuuksia omalla kohdallani ovat olleet Red Dead Redemption jonka tulin hankkineeksi alekopasta ja yllätyin todella positiivisesti. Tosin siinäkin tarinan päätöksen jälkeen pelikokemus lässähti kun avoin maailma on vain remuamista paikasta toiseen ja haasteita täydentäen.
Diablo 111 sen sijaan, vaikkakin jäin koukkuun, ei ollut tunnelmaltaan ensimmäisen veroinen. Hakattavaa löytyy ja kamaa kyllä mitä kerätä( asia jota jäin tavallaan Skyrimissä kaipaamaan) mutta hahmon vaihto ei tuonut peliin paljoakaan vaihtelua. Verkkopelinä en ole edes kokeillut.

Uusien konsoleiden myötä lähes jännittää onko tarinat peleissä tärkeämpiä kuin huikea grafiikka ja moninpelin raivokas ilotulitus. Oli aika jolloin pelien pituus ja juoni kärsi dramaattisesti kun panostus kohdistui enemmän hienoon ulkonäköön ja reaalimaailmaa vastaavaan toimivuuteen. Toki en hienoa ulkonäköä moiti,esimerkiksi Skyrim oli komea ja toimi kuitenkin loistavasti kun alun pugihässäkästä päästiin.
No mutta kuitenkin pitemmittä plörinöittä toivon että joulupukin kontista ilmestyy mieluisia paketteja ja että ensi vuosi tuo mukanaan laadukasta viihdettä laidasta laitaan. Riemukasta joulua ja Onnellista uutta vuotta 2014 kaikille tasapuolisesti ja ei syödä kaikkea kinkkua loppuun jouluaattona.

HQ