Suomi

PS3 Red Light of Death!

  • Lähettäjä: Kapum

Moi! Pleikkarini (ps3 fat 60gb julkaisumalli, 6v vanha) ei enää käynnisty, vilkuttaa aina vaan punaista valoa. Netistä saamieni tietojen mukaan näyttää siltä, että sen korjaamiseksi tarvittaisiin aikamoisia toimenpiteitä, joihin en uskaltaisi ryhtyä. Onko mahdollista ostaa vain uutta pleikkaria ja siirtää hajonneen pleikkarin kovalevy (se jossa on kaikki tiedot & pelitallennukset) sitten siihen uuteen? Noin puoli vuotta sitten vaihoin uuden 620gb:n kovalevyn pleikkariini. Toimisiko?
Ja vielä, onko teillä toimituksessa kenellekään tullut ps3:een tätä ongelmaa (YLoD/RLoD), ja oletteko koittaneet korjata sitä itse? Olisin todella kiitollinen jos vastaisitte!

Vastaus

Toimituksen henkilökunta ei valitettavasti ole törmännyt vastaavaan ongelmaan.

Kovalevyn pitäisi kuitenkin toimia uudessa konsolissa yhtä lailla, tai sitten kovalevyn tiedot voi "pelastaa" PC:n avulla.

Kysy kysymys toimitukselle
  • - Valitsemme itse mihin kirjeisiin vastaamme, ja teemme parhaamme vastataksemme mahdollisimman moneen kirjeeseen päivittäin. Roskapostin lähettäminen ja jatkuvat kyselyt miksi emme vastaa juuri sinun kirjeeseesi johtavat palvelusta sulkemiseen.
  • - Älä kysele mitä pidämme pelistä X tai Y, vaan lue pelin arvio arvioarkistostamme.
  • - Kaikki kirjeet joiden otsikko on tyyppiä "Koska?" tai "Moi!" lentävät suoraan roskikseen. Järkevä otsikko lisää huomattavasti vaustauksen saamisen todennäköisyyttä.
  • - Korjailemme kirjeitä ennen julkaisua. Mitä vähemmän korjattavaa löytyy, sitä todennäköisemmin kirjeesi julkaistaan. Tarkista siis oikeinkirjoituksesti ainakin kerran ennen kirjeen lähettämistä.
  • - Tarkista hakutoiminnolla onko kysymykseesi vastattu jo aiemmin. Olemme vastanneet 50000 kirjeeseen, joten se on mahdollista.
etukäteen kiittäen

/Jaakko Maaniemi, päätoimittaja

Kirjeet