Suomi

Simcity speksit

  • Lähettäjä: modernipoika

Olen aikeissa ostaa tuon Simcityn, mutta kun koneen speksit näyttää hitusen alle minimin mutta silti muut sanoo että lowilla minulla pyörisi 30fps. Koneessani on AMD APU E-300 prosessori ja ATI Radeon mobility HD 3610 näyttis. Onko mitään mahdollisuuksia lowilla 30fps tai kannattaako prosessori päivittää?

Vastaattehan nopeasti, kiitos!

Vastaus

Varmasti en osaa vastata, mutta katsomalla testitilastoja prosessorin jerkku näyttää minun silmään riittämättömältä. Se kun ei ole yhtä tehokas kuin pelin minimiksi asetettu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+. Vaikka peli käynnistyisikin, eri asia on se, jaksaako prosessori pyörittää kaikkea pelin tarvitsemaa simulaatiota haittaamatta pelattavuutta.

Kysy kysymys toimitukselle
  • - Valitsemme itse mihin kirjeisiin vastaamme, ja teemme parhaamme vastataksemme mahdollisimman moneen kirjeeseen päivittäin. Roskapostin lähettäminen ja jatkuvat kyselyt miksi emme vastaa juuri sinun kirjeeseesi johtavat palvelusta sulkemiseen.
  • - Älä kysele mitä pidämme pelistä X tai Y, vaan lue pelin arvio arvioarkistostamme.
  • - Kaikki kirjeet joiden otsikko on tyyppiä "Koska?" tai "Moi!" lentävät suoraan roskikseen. Järkevä otsikko lisää huomattavasti vaustauksen saamisen todennäköisyyttä.
  • - Korjailemme kirjeitä ennen julkaisua. Mitä vähemmän korjattavaa löytyy, sitä todennäköisemmin kirjeesi julkaistaan. Tarkista siis oikeinkirjoituksesti ainakin kerran ennen kirjeen lähettämistä.
  • - Tarkista hakutoiminnolla onko kysymykseesi vastattu jo aiemmin. Olemme vastanneet 50000 kirjeeseen, joten se on mahdollista.
etukäteen kiittäen

/Jaakko Maaniemi, päätoimittaja

Kirjeet