Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Ironclad: Battle for Blood

Ironclad: Battle for Blood

Väkivallalla mässäily ei tee hyvää elokuvaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Veri lentää kaaressa ja ihmishenki on halpaa. Tämän kummempaa sisältöä ei sitten olekaan tarjolla. Ironclad: Battle for Blood on itse asiassa jatko-osa muutaman vuoden takaiselle Ironclad-rainalle. Tämä selittänee ainakin, miksi henkilöhahmot jäävät kautta linjan täysin yhdentekeviksi. Joka tapauksessa päällimmäisin tunne katsomiskokemuksesta on hukkaan heitetty parituntinen.

HQ

1200-luvulle sijoittuvassa elokuvassa skotlantilaiset tekevät sotatoimia englantilaisia linnoja vastaan. Yhtä tällaista uhkaa paha joku erittäin paha skottimies joukkioineen. Nuori poika lähtee hakemaan apua, värvää muutamia palkkasotureita mukaansa palaten lopulta takaisin kotiin. Sitten rytisee ja roiskuu vajaan tunnin ylvään musiikin saatellessa lopputekstit ruudulle.

Juoni on todella suoraviivainen tekemättä mutkaa sen enempää oikealle tai vasemmalle, eikä tarina ei vangitse millään tasolla. Kerronta etenee riemullisen nopeasti 5-10 minuutin pätkissä vain pysähtyäkseen pitkiksi hetkeksi seuraavaan taistelukohtaukseen. Miekkakalskeen aikana ehtii käydä montakin kertaa jääkaapilla missaamatta mitään tärkeää elokuvasta.

Värimaailma on häiritsevän harmaa. Tai oikeastaan värejä ei ole, vaan suurin osa paletista on varattu pelkästään harmaalle ja verenpunaiselle. En ymmärrä tällaista valintaa ollenkaan, sillä häikäisevällä visuaalisella esityksellä olisi ollut mahdollista kosiskella katsojaa kiinnostumaan näkemästään.

Ääniraita on sekin hyvin perinteistä leffamusaa runsaiden kuolinkorinoiden kera. Väkivalta on niin tasaista ja jatkuvaa, että se menettää tehonsa alle vartissa. Tämän jälkeen kaikki taistelukohtaukset ovat sitä samaa kalsketta vailla sisältöä, eikä sitä kykene teatraalinen musiikki tai voihkiva näyttelijä enää parantamaan. Pisteenä iin päällä tarjoillaan kelvottomat digitaalitehosteet, jotka istuvat kuvaan yhtä hyvin kuin kissankikkare boolimaljaan.

Tämä on mainos:

Lisämateriaaleja ei ole, mutta en olisi varmaan jaksanut moisia katsellakaan. Päätin kohottaa maljan huonojen elokuvien kunniaksi käyttäen Ironcladin DVD-levyä lasinalusena. Tähän tarkoitukseen raina sopi oikein hyvin.

Ironclad: Battle for Blood
Ironclad: Battle for BloodIronclad: Battle for BloodIronclad: Battle for Blood
Tämä on mainos:
02 Gamereactor Suomi
2 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä