LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      elokuva-arviot
      Anchorman 2: The Legend Continues

      Anchorman 2: The Legend Continues

      Legenda jatkuu yhtä hauskana kuin aina ennenkin.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto

      Will Ferrellin tähdittämä Anchorman: The Legend of Ron Burgundy oli ilmestyessään kymmenen vuotta sitten iso tapaus. 1970-lukua parodioiva huumoripläjäys nousi jopa monille komedian top-listoilla aivan kärjen tuntumaan. Itse olen sittemmin kuullut nimeä Ron Burgundy mainittavan myös popkulttuurisissa yhteyksissä, mikä todistaa, että hahmo on oikeastikin jäänyt elämään ihmisten mieliin. Miksi jatkoa sitten saatiin odottaa näin kauan? Tätä ei kaiketi oikein kukaan osaa selittää, sillä jatko-osaa pyöriteltiin mielissä jo pari vuotta ensimmäisen elokuvan jälkeen. Näyttelijöiden pyynnöistä huolimatta tuotantoyhtiö palautti projektin bumerangina takaisin, kunnes viimein ankkurimiehen paluu näki kuin näkikin vihreän valon.

      HQ

      Ykkösosassa Ron Burgundy oli paikallinen pitkän linjan uutistykki, joka päätyi taistelemaan kunniastaan nousevan kyvyn Veronica Corningstonen (Christina Applegate) kanssa. Usean hullun juonenkäänteen ja sattuman kautta veriviholliset päätyivät kuitenkin lopussa toimivaksi ankkuripariksi. Heti kakkososan alussa paljastuukin, että pari on nyt naimisissa ja heillä on poikalapsi. Hämmentävin asia elokuvan alkumetreillä on kuitenkin käsittämättömän kummallinen Suomi-viittaus!

      Anchorman 2: The Legend Continues

      Videopeleille tyypilliseen tapaan jatko-osa Anchorman 2 on hyvin paljon kuin Anchorman 1, mutta potenssiin kaksi. Piskuista san diegolaista uutislähetystä aiemmin pyörittänyt Burgundy päätyy mutkien kautta kansalliselle uutiskanavalle, jossa kaikki on aiempaa suurempaa. Ilahduttavasti kaikki tärkeimmän kymmenen vuoden takaiset kasvot ovat edelleen mukana, ja punaniskaisen porukan toilailuja isossa maailmassa on hulvatonta seurata. Hyvän roolin tekee myös jykeväleukainen hymypoika James Marsden, joka esittää Ronin liki virheetöntä uutta kilpailijaa.

      Edeltäjänsä tavoin myös Anchorman 2 onnistuu viihdyttämään läpi elokuvan. Toisin kuin monissa muissa hupifilmeissä, Ron Burgundyn seikkailuissa tarina on juuri oikeanlaisessa osassa. Juoni raamittaa hauskoja tapahtumia ja toilailuja, mutta ei kiilaa komedian edelle eikä toisaalta jättäydy tyystin taustallekaan. Vitsiä veistetään niin Ronin tiimin naivistisesta sinisilmäisyydestä kuin myös useista epätavallisen omituisista kommenteista ja reaktioista. Parodia toimii, eikä mikään hahmoista ole liian yksiulotteinen tai luotaantyöntävä.

      Tämä on mainos:

      Blu-ray-julkaisun mukana olevista ekstroista huomaa, että elokuvan julkaisun kanssa on totisesti käyty kovaa vääntöä. Perinteisten ekstrojen lisäksi pakettiin kuuluu erillinen lisälevy, joka laajentaa kokemusta jo naurettaviin sfääreihin. Mukana on koelukuja, kommentaareja, pilalle menneitä otoksia, haastatteluja, näyttelijöiden koe-esiintymispätkiä sekä yli 90 minuuttia poistettuja ja vaihtoehtoisia kohtauksia. Katsojasta tuntuu jo hieman överiltä, kun ekstroissa esitellään elokuvaa varten tehtyä varsin aidonnäköistä mekaanista haita, joka ei edes lopulta päätynyt yhteenkään kohtaukseen muuten kuin ekstrojen kautta.

      Kokonaisuutena Anchorman 2: The Legend Continues on erittäin toimiva paketti. Kaksituntinen elokuva ei tunnu laisinkaan liian pitkältä, ja siinäkin vaiheessa, kun nauruputki alkaa vähitellen ehtyä, isketään ruutuun vielä muutama megayllätys. Elokuvan jälkeen olo on iloisen ähkyinen - johan oli viihdettä isolla V:llä!

      Anchorman 2: The Legend ContinuesAnchorman 2: The Legend Continues
      Tämä on mainos:
      09 Gamereactor Suomi
      9 / 10
      overall score
      is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

      Aiheeseen liittyviä tekstejä



      Ladataan seuraavaa sisältöä