LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      elokuva-arviot
      Hell or High Water

      Hell or High Water

      Moderni western flirttailee kliseillä, mutta tuntuu lopulta raikkaalta.

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto

      Hell or High Water on perinteinen länkkäritarina, jossa kaksi veljestä ryöstelee pankkeja pelastaakseen äitimuorinsa tilan. Perustavana erona tuttuun kuvioon on, että tämä länkkäri tapahtuukin 2000-luvulla asuntokriisin ja öljyteollisuuden ryvettämässä Teksasissa. Kliseisestä pohjakuviosta poiketaan myös monilla pienillä tavoilla, jotka sitovat klassisen tarinan nykypäivän konventioihin ja arkitodellisuuteen, josta on eskapismi kaukana.

      HQ

      Velipoikina nähdään Ben Foster ja Chris "Kapteeni Kirk" Pine, mutta ennen kuin lopetat lukemisen tähän, täytyy sanoa että Pinestä on sukeutumassa todella vaikuttava näyttelijä. Siloposkinen avaruuskapteeni unohtuu nopeasti mielestä, kun seurailee Pinen maneereja epätoivoiseen ratkaisuun päätyneenä duunarina.

      Siinä missä Pine keskittyy (enimmäkseen) vähäeleiseen ilmaisuun, pääsee Foster kirjaimellisesti räiskimään täysiä lippaallisia arvaamattomana Tannerina, mikä takaa veljesten keskinäisen dynamiikan eloisuuden.

      Elokuvassa on toinenkin veljespari, joskin heitä yhdistää verenperinnön sijasta sheriffin tähti. Jeff Bridges tuo elokuvaan hersyviä veteraaninäyttelijän elkeitä samalla kun Gil Birmingham hoitaa hieman epäkiitollista kakkosmiehen pestiä. Huonoja näyttelijöitä ei tästä leffasta varsinaisesti löydy. Pienimpiinkin osiin on löydetty todellisia persoonallisuuksia, jotka ovat niin Teksasia, että osavaltiossa käyneenä ei voi kuin hymyillä.

      Hyvillä näyttelijöillä ei kuitenkaan tee mitään ilman hyviä repliikkejä. Onneksi kässärin takaa löytyy Sicarion käsikirjoittanut Taylor Sheridan, joka on onnistunut puristamaan vanhasta kaavasta jotain raikasta. Sheridanin repliikit flirttailevat tällä kertaa raskaasti kliseiden kanssa, mutta pienet nyrjähdykset suuntaan ja toiseen puhaltavat niihin uutta elämää.

      Tämä on mainos:

      Kokonaisuuden kruunaa Nick Caven ja Warren Ellisin musiikki, joka sointuu kauniisti yhteen laajojen maisemaotosten kanssa.

      Hell or High Water on kertomus ihmisistä, joilla on vahva tunne siitä, mihin kohtalo heitä on viemässä, mutta jotka eivät ole kuitenkaan valmiita painamaan jarrua. Se on länkkäri, henkilödraama ja ryöstöleffa, joka kertoo juuri oman tarinansa genrerajoista välittämättä. Tällaisia saisi olla enemmänkin.

      Hell or High WaterHell or High Water
      Hell or High WaterHell or High Water
      Tämä on mainos:
      09 Gamereactor Suomi
      9 / 10
      overall score
      is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      0
      Hell or High Water

      Hell or High Water

      ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

      Moderni western flirttailee kliseillä, mutta tuntuu lopulta raikkaalta.



      Ladataan seuraavaa sisältöä