Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Final Destination 5

Final Destination 5

Huonot taloudelliset ajat heijastuvat elokuviin siten, että jo kunniallisesti kuopattuja elokuvia kaivetaan naftaliinista uusintakierrokselle. Joskus ratkaisu onnistuu, mutta useimmiten ei. Final Destination 5 ei onnistu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Vitonen on tarinallisesti esiosa alkuperäiselle Final Destinationille. En kuitenkaan olisi tätä tiennyt ilman lisämateriaalien katsomista. Leffa on alusta loppuun aivan samanlainen kuin muutkin Final Destinationit sitä ennen. Joukko ihmisiä ylittää isoa riippusiltaa. Yksi matkustajista saa ennenäyn sillan romahtamisesta, ja suostuttelee muut juoksemaan kanssaan turvaan juuri ennen onnettomuutta. Joukkion olisi kuitenkin pitänyt kuolla, joten nyt kohtalo on vihainen. Yksitellen jokainen sillalta pelastunut kuolee, ja mahdollisimman brutaalilla tavalla.

HQ

Elokuvan ainoa koukku on arvuutella ihmisten tulevia kuolintapoja. Ongelmana vain on se, ettei ainutkaan henkilöhahmo ole kiinnostava. Tämän vuoksi heidän kohtalonsa ei kiinnosta pätkääkään. Hattua täytyy nostaa käsikirjoittajien kekseliäisyydelle, sillä viidennessä osassa on jo varmasti ollut haasteellista miettiä uusia kuolintapoja. Tehosteet ovat kieltämättä onnistuneita ja jännite säilyy yllä hyvin, mutta se ei poista leffan suurinta ongelmaa. Tarinalla ei ole mitään sanottavaa. Final Destination 5 on niin mitäänsanomaton ja turha, että siitä on vaikea keksiä kirjoitettavaa.

Lisämateriaalit ovat odotettua kamaa. Mukana on katsaus digitehosteisiin, tekijöiden haastatteluja sekä seitinohuen tarinan selventämistä. Syvempi tutustuminen elokuvaan ei valitettavasti kiinnosta, koska varsinainen raina on täysi susi.

Final Destination 5 on ammattitaidolla tehty elokuva, mutta tarinallisesti se on täysin turha lisä.

Final Destination 5
Tämä on mainos:
Final Destination 5Final Destination 5
03 Gamereactor Suomi
3 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Final Destination 5

Final Destination 5

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Lopullinen määränpää kohtaa elokuvakatsojia jo peräti viidettä kertaa. Kaura on samaa ja entistä väljähtyneempää.



Ladataan seuraavaa sisältöä