Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Seeking Justice

Seeking Justice

Nic Cage ansaitsee rutiininomaisin elkein palkkapussinsa ennustettavassa trillerissä joka käy lävitse lajityyppinsä konventiot kohta kohdalta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Will Gerard (Cage) on omistautunut opettaja joka uskoo hyvään ihmisissä. Tämän maailma kokee kuitenkin vakavan kolhun kun tämän vaimo joutuu raiskauksen uhriksi. Poliisi vaikuttaa jälleen kerran voimattomalta, joten kun mystinen Simon (Pearce) tarjoutuu jakamaan oikeutta syylliselle, tarttuu Will tilaisuuteen. Tilanne ratkaistaan, mutta kuukausia myöhemmin Simon palaa takaisin lunastaakseen avunannosta jääneen velan. Onko opettajasta jakamaan oman käden oikeutta?

HQ
Seeking Justice

Nic Cagesta nähdään elokuvissa kahta eri versiota. On tylsä Cage ja erittäin jännä Cage jonka muodossa Nic antaa överiksi vetämiselle kokonaan uuden merkityksen. Ikävä kyllä Seeking Justicessa nähdään vain tylsä Cage, joka tuntuu pulpahtavan pinnalle aina kun näyttelijän rahahuolet saavuttavat tietyn pisteen.

Hän on kuitenkin "hyvässä" seurassa, sillä yleensä viihdyttävä Guy Pearce ei myöskään vaikuta kovin kiinnostuneelta roolistaan, ja January Jonesin esittämä vaimo on enemmänkin juonielementti kuin varsinainen hahmo.

Seeking Justice
Tämä on mainos:

Elokuvan käsikirjoitus ei toki ole ollut omiaan inspiroimaan näyttelijöitä. Kliseet seuraavat toisiaan, ja ohjaaja alleviivaa juonenkäänteitä niin raskaskätisesti ettei yleisön hitaimmallakaan osalla ole mitään vaaraa tipahtaa kärryiltä.

Tuotantoarvot ovat silti muuten olleet kohdallaan, ja onkin hieman omituista joutua katselemaan todella hyvistä elokuvista tunnettuja näyttelijöitä näin keskinkertaisissa kehyksissä. Hienovaraisemmalla ohjauksella ja muutamalla paikkauksella reikäiseen juoneen oltaisiin jo päästy pitkälle, mutta nykyisellään Seeking Justice on piinaavan keskinkertainen kokemus.

Seeking Justice
Tämä on mainos:
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Seeking Justice

Seeking Justice

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Nic Cage ansaitsee rutiininomaisin elkein palkkapussinsa ennustettavassa trillerissä joka toistaa lajityyppinsä konventiot.



Ladataan seuraavaa sisältöä