Suomi
JäSENARVIO

Zumba Fitness

Zumbailua yksin kotona, tai kaverin kanssa... Mieti, tässä pelissä PS Move ohjain tunnistaa liikkeen kuin liikkeen!

Loistava liiketunnistus!
Tässä pelissä sinun täytyy oikeasti tehdä se asento joka neuvotaan, koska muuten se ei hyväksy, mutta liikkeet ovat aloittelijalle hieman vaikeat, mutta sitten expertille ne ovat jo erittäin helppoja. En tiedä, tuleeko tästä + vai -.

Hauskaa netissä!
Netissä on erittäin hauska pelailla vaikka kaverin kanssa, tai pahimman vastuksesi. En ole varma onko co-oppia, mutta netti on.

Yksinpelitanssit... Todella auttaa!
Tässä nuo yksinpelitanssit, joiden liikkeet ovat erittäin helppoja, oikeasti auttaa painon pudotukseen! Sitten, kun olet jo saanut itsesi sopivaan kuntoon, niin peli jääkin kyllä kaappin pölyttymään, mutta kyllä peliä 2 vuotta rennosti jaksaa pelailla.

Harjoitukset & ''Kalenteri''
Voit myös harjoitella liikkeitä, jotka ovat niitä joita esintyy tansseissa. Itse liikkeet täytyy saada erittäin hyvin onnistumaan, että pääset opettelemaan uusia. Ja tuo kalenteri. Sitä en ole paljon käyttänyt, koska se on erittäin sekava. En ole vieläkään ymmärtänyt siitä mitään.

Alkuvalikon monimutkaisuus.
Alkuvalikko on oikeasti niin monimutkainen, että vei ehkä 2 viikkoa että oppisin missä on kaikki. No, Plussat & Miinukset.

Plussat:
+ Liikkeiden tarkkuus
+ Tanssit
+ Harjoitukset

Miinukset:
- Kalenterin monimutkikkaisuus
- Alkuvalikon mutkikkaisuus
- Pitkäikäisyys

Grafiikka: 8
Pelattavuus: 9
Äänet: 8
Pitkäikäisyys: 6

Keskiarvo: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10