Suomi
JäSENARVIO

Counter-Strike 1.6

Counter-Striken tuntee kaikki. Pikkujonnet, ja miksei vaikka ihan miehetkin tuntevat varsinkin sen Counter-Strike: Sourcen. Kun taas miehet ja nostalgiaa kaipaavat tuntevat (ja pelaavat) Counter-Strike 1.6.

Menneiltä ajoilta

CS 1.6 on pelkkä Half-Life 1:sen moninpelimodi, mutta se sai itselleen valtavan pelaajamäärän ja fanijoukon. Mutta puhutaanpa nyt itse pelistä.
Counter-Strike 1.6 "perustuu" muutaman anti-terroristijärjestön (Seal Team 6, GSG 9, SAS ja GIGN) ja fiktiivisten terroristijärjestöiden (Phoenix Connexion, Elite Crew, Arctic Avengers ja Guerrilla Warfare) käymiin kamppailuihin. Erän alussa pelaajat valitsevat, ovatko he joko terroristeja (Terrorists) tai anti-terroristeja (Counter-Terrorists). Sitten valitaan, että mihin ryhmittymään lähtee, ja ne minä mainitsin tuossa muutama rivi sitten. Kun pelaaja spawnaa, hänellä on valmiina puukko ja (puolesta riippuen) USP-pistooli tai Glock 18. Kuitenkin pelaaja saa rahatilanteesta (pelin omaa rahaa, ei vaadita oikeaa rahaa) riippuen ostaa itselleen lippaita aseeseen, uusia aseita tai jotain lisävarusteita.

Ei Call of Duty

Pelattavuus on aivan huippuluokkaa, nimittäin ohjattavuus ja kontrollit on toteutettu mainiosti eikä pikkurillikään pääse kramppaamaan. Kentätkin ovat sopivan monimutkaisia, mutta silti ne muistaa. Peli itse on hyvin nopeatempoista, sillä elämäminen ja spawnaaminen ovat molemmat kiinni vain siinä muutamassa ammuksessa. Pelaajamallitkin ovat sopivan "sieluttomia", mutta silti munakkaita. Grafiikatkin ovat, suureksi yllätyksekseni, paremmat kuin Source-versiossa. Aseissa, ja varsinkin AK-47:ssa on tuntumaa ja munaa.

Condition Zero

Condition Zero on hieman muokattu versio CS:stä. Siinä aseiden ulkonäköä on hieman paranneltu, ja nyt voit pelata tuttuja pelimuotoja offlinena bottien kanssa. Nyt voisinkin vähän niistä pelimuodoista puhua. Ensimmäisessä terroristit yrittävät asettaa pomminsa paikalle A tai B. Erikoisjoukot sitten yrittävät purkaa pommin ja tappaa terroristit. Toinen pelimuoto sisältää panttivankien pelastamista. Siinä terroristit pitävät pientä henkilömäärää vankeinaan, kun taas erikoisjoukot yrittävät pelastaa vangit. Eli perusterrorismia. Kolmannessa pelimuodossa onkin jo vähän haastetta; erän alussa joku erikoisjoukkojen jäsen on VIP-henkiö, ja muu tiimi suojelee häntä, ja saattaa turva-alueelle. Odotetusti terroristit haluavat tappaa tämän henkilön.
HUOM: kaikki pelimuodot voidaan hoitaa pelkästään tappamalla vihollistiimi kokonaan.

Deleted Scenes

Deleted Scenes onkin pelkkä yksinpelikampanja, jossa pelataan erikoisjoukkojen jäsenellä ympäri maailmaa, kuten Britanniassa, Venäjällä, Japanissa, Lähi-Idässä ja ties missä. Viholliset ovat sopivan haastavia ja älkkäitä, kentätkin pelaajasta riippuen nopeatempoisia, ja juuri Counter-Strike-tyylisiä. Viholliset osaavat käsitellä aseita hyvin ja tarkasti, mikä on vain positiivista. Aseista sitten, että niitä on saatettu hieman muokata ulkonäöllisesti, mutta eipä siitä sitten oikein mittää.

On kuule hyvä peli.

Keskiarvo: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10