LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      JäSENARVIO

      Flatout

      BugBear, ketä juuri julkaisi RC: Unboundedin, on jo monia vuosia sitten tehnyt autopelejä. Tämä Flatout, on eräs niistä PS2:den helmistä. Mukavaa haitallista tuhon tekemistä, Kuski lentelee kuin mikäkin ragdoll, Ja monia muita kiinnostavia lajejakin kuin pelkkä suoraviivainen kisailu!

      Grafiikat eivät ehkä olleet ihan parhaat, mutta peli julkaistiinkiin oliko se 2002, eli pari vuotta PS2 julkaisun jälkeen suunnilleen. Mutta tekemistä tässä tosiaan riittää. Lajeina on perus romuralli, kisat, ''korkeushyppy'' ja monia muita. Korkeushypyssä ajat autolla hyppyristä, päästät kuskisi etuikkunasta lentämään ja katsot kuinka korkealle lensit... Kuulostaa tylsältä ehkä mutta on erittäin kivaa puuhaa! Noh, autojakin on jonkin verran. Jokaista autoa voit myös muokata monella eri tavalla, jos nyt oikein muistan.

      Näppäimet on ne normaalit X on kaasu ja neliö on pakki/jarru (PLAYSTATIONILLA). Ohjaimet toimii hyvin, välillä auto tuntuu turhan helposti lähtevän käsistään. Muutenkin tässä on tarkoitus törmäillä, jos jäät viimeiseksi, saavutat vain muut ja kiilaat ne edestäsi. Ääniäkin on osattu kunnolla tehdä. Ei pelkästään että joka autosta kuuluu samanlainen Hyrrrrrrr... ääni jatkuvasti. Pelattavaakin tässä riittää, jos aiot joka auton saada ja joka kisasta voittaa kultaa. On myös co-op, voit vaikka kaverisi kanssa pelata kahdestaan lempiradoillanne. Noh, kaiesta paitsi mennääs nyt arvosanaan.

      Grafiikka: 8
      Pelattavuus: 8
      Äänet: 8
      Pitkäikäisyys: 8

      Keskiarvo: 8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10