Suomi
JäSENARVIO

FIFA Street

Kirjoittaja: PeTo123   2012-04-03

Heh. EA:n fanipoika arvostelemassa. No en siis todellakaan ole, mutta futiksen nälkääni tämän pelin ostin

Täytyy nyt kuitenkin kehua heti alkuun tätä peliä. Eli kiitos EA että tajusitte että ne vanhojen osien mahdottomat temput ja liekehtivat pallot olivat ihan p..kaa. Noin nyt on hyvä kommentti sanottu pelistä :) no ei kai ,mutta eteenpäin silti

Pelimuodot
Elikkäs pelissä on erilaisia pelimuotoja
mm. futsal, 5vs5, 6vs6, Freestyle, Panna, last man standing
Freestylessä on tarkoitus kerätä pisteitä tiettyyn määrään asti kikkailemalla vastustajia pihalle ja tekemällä maalin.
Pannassa taas on tarkoitus viedä vastustajaa puikoista tai vain ohittaa kikalla josta sitten saa pisteitä kun tekee ennen vastustajaa maalin.
Last man standing:ssä taas aina kun teet maalin joutuu pelaajasi kentältä pois ja se kummalla pelaajat ovat loppu ensin voittaa.
Muut pelimuodot veikkaan että arvaattekin mitä ne ovat.

Yksinpeli
No täyttä kuraahan tämä yksinpeli on. Hermot meinaa aina palaa, kun palloa ei voi ottaa pois vaikka se olisi siinä sentin päässä oman pelaajan jalasta. Samoin myös välillä kun mikään kikka ei auta vaan konepelaaja vain sitkeästi pysyy rinnalla ja ottaa pois.

Säännöt
No eipä ne säännötkään oikein toimi tässä pelissä varsinkaan futsal peleissä. konepelaajat taklaa ja rikkoo mitä törkeimillä tavoilla eikä mitään virhettä ja kun itse olet vähän liian lähellä konepelaajaa heti on rike kyseessä.

Maalivahti
Voiko maalivahti olla näin pihalla pelissä. no näemmä voi. Hermoja raastavia tilanteita on ollut useita, kun maalivahti ei vain osaa ottaa palloa käteen tai jokin muu pelleily mitä tapahtuu. Ja niitähän riittäisi vaikka kirjaksi asti

Pelaajan oma reviiri
Siis tarkoitan tuolla sitä kun pelaajasta ei voi mennä ohi oleenkaan. Esim saat riistettyä pallon pois ja konepelaaja kaatuu niin et voi mennä ohi siitä pelaajasta vaan jäät jumiin hänen taakseen ja siinä ajassa tietysti toinen konepelaaja on hakenut jo pallon.

Moninpeli
No nyt päästään sitten tähän pelin hyvään puoleen. Eli kaverin kanssa tai netissä pelattuna tämä peli onkin sitten oikein mainio vaikkakin nuo samat viat ovat edelleenkin olemassa, mutta nyt ne ovat molempien ongelmana. Muutenkin tämä peli toimii paremmin kaverin tai netissä pelattuna.
Miinuksena tähän tosin on mainittava että netissä on pelattava sillä omalla peliin tehdyllä joukkueella eikä esim pääse pelaamaan oikeilla joukkueilla.

Yhteenveto
Jos pidät pallolla kynäilystä ja haluat nöyryyttää kaveriasi tai netissä vastustajaa kunnolla viemällä hänet solmuun on tämä peli mainio siihen. Jos taas haluat pelata yksin on tämä peli siihen aivan surkea ja suosittelen jättämään kaupan hyllylle.

Yksinpelistä annan arvosanaksi 5
Moninpelistä taas arvosanaksi 8
Joten pyöristän vähän ylöspäin futis fanina eli loppuarvosanaksi 7

Testattu muuten PS3:lla

Keskiarvo: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10