Suomi
JäSENARVIO

Rayman 3: Hoodlum Havoc

Ubisoftilta Raymaneja toistensa jälkeen. Tämä kolmas virallinen osa on onnistunut graafisesti, mutta Raymanin ulkonäkö on omasta mielestäni muutettu liikaa. Osittain mielestäni tämä ei päihitä kakkosta. Eli tarina alkaa kun Rayman ja Globox nukkuu rauhassa, mutta eräs punaisesta lumseista muuttuu jostain kumman syystä pahaksi Hoodlum örkiksi, josta muodostuu ''haulikko hoodlum'' Tämä sitten herättää jokaisesta lumsista Hoodlumin, ja Raymanin on taas aika pelastaa maailma.

Grafiikoita on aika paljon nostettu kakkosen ja kolmosen välillä, jos niitä alkuperäisversioita vertaa. Tarkat esineet, hahmot ja liikkeet. Hahmoja on yllä vähän sössitty, Rayman on muuttunut mielestäni liikaa ja viholliset ovat vähän enemmän jonkun lasten kauhupelityylisiä örkkimörkkejä. Pääpomot on ihan sopivia, myös erittäin haasteellisia. Rayman myös saa purkeista erilisia erikyiskykyjä, esim. Kopteri, käsikoukut ym. Liikkeet ei onnekseni ole tässä enää niin tökkiviä. Se on kyllä loistohomma.

Tässä nyt taustamusiikki, Raymanin äänet, Globoxin äänet ja muidenkin äänet ovat puolet paremmat kuin toisessa osassa. Muutenkin pelissä on enemmän effektikorostuksia ja muita korostuksia. Kenttiä on todella paljon, en ole itse edes läpäissyt ihan vielä ja tässä ei tainnut olla niitä lumeja enää kerättävänä, joten niitä ei voi enää keräillä niinkuin edellisessä osassa. Vieläkään ei ole minkäänlaista co-oppia tai moninpeliä, se olisi varmaankin numeroakin nostanut. Tarinan sekavuus taas laskee numeroa.

Plussat
+ Grafiikat
+ Effektit
+ Ohjattavuus

Miinukset
- Rayman ei ole enää Rayman
- Tarinan sekavuus

Grafiikka: 9
Pelattavuus:9
Äänet: 8
Pitäikäisyys: 7

Keskiarvo: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10