Suomi
JäSENARVIO

Call of Duty 4: Modern Warfare

Vuosia sitten, Infinity Ward sai tehtyä niin hyvän fps sotapelin, että ei voinut kuin olla kateellinen. Täysmuutos edellisistä Call of Dutyista. Moninpeli, levelit, custom classit, tarinan juoni. Eihän edellisissä osissa edes ollut virallista juonta? Minun käsittelyssäni tämä peli on kyllä erittäin hyvä, paitsi muutama asia kiikastaa.

No, jokaikinen on ainakin jossain pelannut jotain Call of Dutya. Tämä on graafisesti onnistunut, tarina on jäänyt vähän lyhyeksi ja tönköksi. Kun huomaat että tarinahan on ihan selvä ja haluat jatkaa sitä, se loppuu. Onneksi multiplayer paikkaa kaikki tarinan epäselvät asiat. Aloitat kuin normaalisti aina, 1 levelinen hahmo, kehität sitä maksimileveliin 55. Matkalla sinulle tulee tutuksi kaikki aseclassit, ja joka 3. tai 4. lvl saat uuden aseen ja perkin, eli erikoiskyvyn mitä sotilaasi käyttää. Tässä ensimmäisessä MW:ssä molemmat on toteutettu hyvin, paitsi perkeissä muutama kämppijöitten suosikki.

Äänet ovat willä tavalla onnistuneet ettei aseet pidä sitä samaa ääntä kokoajan. Taustamusiikki voi luoda myös erittäin paljon tunnelmaa tähän. Kaikki musiikki jota tässä esiintyy, on todella hyvää ja tunteikasta. Perfect! Sitten pari huonoa asiaa. Pelattavaa ei ole paljon, tarina ja täyslevelliseksi, harva jaksaa aloittaa 10 kertaa alusta että muut näkee että olet heitä parempi... Toinen huono asia on ettei peli sisällä kuin yhden split screenin, jossa asesarjat on jo valmiiksi suunniteltu etkä voi kehittää hahmoasi niinkuin MW2:ssa. Edetääs asiaan...

Plussat
+ Grafiikka
+ Multiplayer
+ Äänet

Miinukset
- Peli on lyhyt

Grafiikka: 9
Pelattavuus: 9
Äänet: 8
Pitkäikäisyys: 9

Käyttäjäarviot14
Keskiarvo: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10