Suomi
JäSENARVIO

Burnout Paradise: The Ultimate Box

Burnout sarja on tähn mennessä ollut melkein muuttumaton, kunnes Burnout Paradise julkaistiin. Peli on nyt vapaa sandbox ajopeli, kisoja löytyy joka risteyksestä, voit 8 kaverin kanssa ajaa keskenään kaupungissa ja etsiä esim. stunttiratoja. Kummiskin tuttuun tapaan tuhotaan muita autoja, boostit, ja se että suoraan tuhatta ja sataa mutkaan. Eli kuulostaa, näyttää ja tuntuu hyvältä.

Pelissä on autojen vaihtelua ja värien kylläisyyttä niin paljon ettei edes ole mahdollista jaksaa katsoa joka autoa eri vaihtoehdoilla päivässä. Autot näyttää ja kuulostaa hyvältä. Mutta äänet ei ole aivan täydellisiä. Niissä ei ole paljon vaihtelua eikä erikoisuuksia. Koko kaupunki kummiskin paikkaa nämä pienet ongelmat. Etsittäviä varoitusaitoja, burnout kylttejä ja stunt parkkeja ym. Löytyy ihan kivasti jos jaksaa etsiä, ja koko kaupunki sopii täydellisesti toisiinsa. Moottoritie, metsäalue, kaupunki, saari ja rantaa. Kaikissa autolla. Peli toi aivan mahtavan tunnelman, ensimmäisillä se tuntuu aivan jäätävän suurelta, mutta hetken pelailun jälkeen osaat jo kaupungin ulkoa.

Itse netissä pelailu on kivointa parin kolmen kaverin kanssa. Se on hauskaa hyppiä radoilla ja tuhota toistensa autoja kavereiden kanssa. Kerran kävi aika hauskasti täällä erään kaverin kanssa, tulin autolla hyppyristä, ja se kaveri ajoi samaan suuntaan alapuolellani. Kaveri säikähti ihan perhanasti kun yhtäkkiä kuului vain PAZAAM! Ja hänen autonsa oli mäsä. Tälläisiä samankaltaisia hetkiä on kiva muistella myöhemmin. Moninpeli on yksi autopelien parhaista; Mielestäni voisi olla jopa paras.

Yksin pelaamisen aika sitten menee autojen jahtaamiseen, meinaan ne täytyy metsästää ja tuhota kaupungissa jotta saisit ne omaksi, ja ajokorttisi kehittämiseen eli kisojen pelailuun, oikoreittien ja stunttiratojen tutkimiseen. Se ei ole enää hirveän kivaa, koska jos on vetänyt jo Eliteen saakka kuten minä, niin nettiä tulee melkein vain pelattua. Eli yksinpelaaminen on vähän turhamaista sen jälkeen kun olet Elite tasolla, joka laskee numeroa hieman.

Peli on onnistunut, osittain yksinpelailu ja äänet ovat huonot mutta tämä uusi tyyli eli täysin vapaa kaupunki tuo paljon pelattavaa onlinessa. Autojen metsästäminen on kivaa ja valikoima on aika rikas. Grafiikatkin ovat hienot.

Plussat
+ Online
+ Kaikki pelattava
+ Autot hienoja

Miinukset
- Yksin käy tylsäksi
- Äänet on samankaltaisia

Grafiikka: 9
Pelattavuus: 9
Äänet: 9
Pitkäikäisyys: 10
Maksaa enää vain viisitoista euroa suunnilleen, todella halpa ja hyvä ikäisekseen! Osta vain jos autopelit kiinnostaa ja varsinkin kavereiden kanssa kaupungissa ajelu. Jos joku haluaa ajella kanssani, lähettäkää vain yksityisviesti! Arvio PS3 versiosta.

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10