Suomi
JäSENARVIO

Castle Crashers

Nykyään on pelkästään räiskintäpelejä. Jokaikinen niistä on 3D maailmassa. Nyt, ollaan menty ajassa taaksepäin ja palattiin 2D miekkailupeliin, nimittäin Castle Crashersiin. Tämä on toimintaroolipeliä, alussa valitset hahmon joita aukeaa myös pelatessa. Aloitat pelin kun olet ns. "Baarissa", ja yhtäkkiä sinne hyökkää sotilaita ja vie kaikki prinsessat. Jatkat peliä pelastamalla prinsessoita joita on 4, mutta kenttiä on noin 30-40. Ja tottakai, 2D:nä
Niin ja tottakai voit pelata yksin, kaverien kanssa tai netin kautta

Ensi vaikutelmat oli hyviä. Jos katsoo että peli maksoi 15 euroa, niin hintaan nähden peli sisältää enemmän kuin paljon. Muistuttaa hyvin paljon piirrosmaata joka on hienosti toteutettu. Muutenkin näppäimet ovat helpot ja yksinkertaiset joita jokaista pelatessa tarvii. Myös voit kerätä aseita ja muuta sälää esim. pieniä seuraavia lemmikkeitä. Eli paljon kerättävää ym. On, koska keräät myös rahaa jolla ostat sälää.
Onlinessa pelailu on hyvin toteutettu, koska tässä ei ole mitenkään pvp meininkiä ellei sitten halua. Kyllä pvp:täkin voi pelata mutta se voi käydä vähän turhauttavaksi.

Vaikeusaste nousee viimeiseen kenttään asti sopivasti, ja jos haluaa lisähaastetta niin voi pelata pelinläpipeluun jälkeen myös Insane modea, joka on todella haastava jopa minun mielestäni. Äänimaailmassa ollaan onnistuttu ja miekan äänissä, vihollisten karjaisusta ynnä muusta ollaan saatu hyvin tunteikkaat. Olen tainnut jo sanoa kuinka paljon pelattavaa tässä on. Jos pelaat hahmollasi tarinan läpi saat uuden hahmon ja vielä siitäkin saat uuden. Hahmoja saa myös pelaamalla eteenpäin. Jos haluaa maksimileveliin eli 99, niin siinä on oikeasti lähes pakko pelata Insane mode läpi ja enemmänkin.

Peli on erittäin hyvä näin halvaksi peliksi. Sisältöä, pelattavaa ja pelimaailmassa ollaan onnistuttu todella hyvin. Näppäimet simppelit mutta monipuoliset. Tälläiseltä ei voi odottaa enempää.

Plussat:
+ Tunnelma
+ Pelattavaa hitosti
+ Vaikeusaste nousee

Milnukset:
- PvP turhauttavaa

Grafiikka: 9
Pelattavuus: 9
Äänet: 9
Pitkäikäisyys: 10

Hahmot jotka olen avannut (tiedoksi niille joita kiinnostaa): Orange Knight, Green Knight, Blue Knight, Red Knight, Thief, Barbarian, Cone Head, Civillian, Iceskimo, Gray Knight, Alien, Fire Demon, Skeleton, Ninja, Brute, Fullmoon Knight ja King.

Keskiarvo: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10