Suomi
JäSENARVIO

Uncharted 2: Among Thieves

Vuonna 2007 julkaistu Uncharted: Drake's Fortune oli yksi Playstation 3:en parhaimmat grafiikat sisältävä peli siihen aikaan. Pienistä puutteista huolimatta, se oli aivan mahtava peli. 2 vuotta sitten sille julkaistiin jatko-osa, Uncharted 2: Among Thieves.

Visuaalisesti peli on aivan parasta antia. Grafiikat ovat tehty niin hyvin, että ne päihittävät monia pelejä nykypäivänäkin. Äänet ovat loistavat ja etenkin musiikki on hienoa. Aseiden äänet ovat hyviä ja ääninäyttely on hyvää.

Kampanja sisältää paljon eri taphtumapaikkoja, kuten viidakko, Nepalin kadut sekä Himalajan lumiset vuoret. Pelissä pyritään ratkomaan pulmia, kiipeilemään vaarallisissa korkeuksissa, ammuskelemaan ja tekemään paljon muuta. Useissa tilanteissa tuntuu, että koko peli olisi elokuva. Kampanjan juoni on hyvä ja sisältää paljon käänteitä. Loppujen lopuksi kampanja on erinomainen ja yksi parhaimmista joita olen pelannut.

Sitten tämä äärimmäisen hyvä moninpeli. Yllätyin paljon kun sain tietää, että uusi Uncharted tulisi sisältämään moninpelin. Jäi nähtäväksi tulsiko siitä täysi katastrofi vai totaalinen hitti. Tuo jälkimmäinen kuvaa sitä parhaiten. Moninpelissä on monia eri muotoja, josta valita. On tappomatsia, lipunryöstöä aarteen muodossa, valloitusta yms. Kaikki nämä ovat toteutettu hyvin. Voit myös valita itsellesi hahmon, härnäyksen sekä erilaisia ominausuuksia.

Moninpelin lisäksi on yhteistyö-tila, joka myös sekin onnistuu. Yhteistyössä on kaksi eri pelimuotoa: Selviytyminen ja tavoitteellinen. Selviytymisessä täytyy selviytyä kahden eri pelaajan kanssa vihollisaalloista, jotka vaikeutuvat kokoajan. Tavoitteellisessa on muutama eri tarinapohjainen tehtävä, joka ei kuitenkaan liity juoneen. Kummatkin muodot ovat vaikeita jopa helpolla vaikeusasteella.

Uncharted 2: Among Thieves onnistuu siinä missä pitää ja tekee sen hienosti. Pelissä on tehty kaikki erinomaisesti. Se on yksi vuoden parhaimpia pelejä ja pakko-ostos kaikille, jotka omistavat PS3:en.

Keskiarvo: 8.2/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10