LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      JäSENARVIO

      Ridge Racer Unbounded

      Ridge Racers saa Suomalaisittain kokea täyskäännöksen pelisarjan ideaan

      Kuten jo mainitsin, Suomalainen pelistudio joka tunnetaan hyvin FlatOuteista, on nyt tehnyt täyskäännöksen Ridge Racer sarjaan. Ennen ideana oli ajaa kisoja ja käyttää nitroa päästäkseen muiden ohi. Nykyään ideana on joko voittaa, tuhota tai jotain haasteita suorittaa. Ja nitroilla nykyään on niin paljon hyötyä että huhhuh... Niillä saat tuhottua toisten autoja, tuhottua taloja oikoreiteiksi ja tottakai: ohitettua muita. Ja edelleenkin on että mutkaan täytyy tulla driftaten, muuten auto on liian aliohjautuva mutkiin. Autoja löytyy monta luokkaa ja joka luokassa ainakin 8 autoa, ja joissain 2-6 väriä. Osassa vai yksi. Pelissä on itse online, omien ratojen tekeminen ja "tarina". Tässä niin sanotussa tarinassa on vain monia ratoja joita ajat avataksesi uusia. Onlinessa taas on muiden tekemiä ratoja, jossa ajetaan tekoälyä vastaan. Myös on racing jossa ajat muiden pelaajien kanssa, mutta harmi vain kun pelaajia ei löydy paitsi 3% mahdollisuudella löydät yhden. Omien ratojen teko taas on ihan kivaa. Ensiksi valitaan radan palat, on moottoritietä, tunneleita, kaupunkimaisemia ja maatilamaisemia. Saat myös itse laitella tavaroita kuten hyppyreitä, autoja, renkaita, räjähteitä, ym. Peli sisältää paljon kaikkea, mutta entä muut puolet?

      Graafisesti hienoa toimintaa vaikka hieman tökkiikin!

      Graafisesti peli näyttää hienolta varsinkin pimeässä kun kaikki valot hohtaa, autot räjähtelee ja talot hajoilee. Yleisestikin tekstuurit ovat tarkkoja ja autot mallinnettu hienosti. Mutta ohjauksesta ja ruudunpäivityksestä en voi sanoa samaa. Yleisesti ottaen ruudunpäivitys tökkii vaikka kuinka paljon ja usein, joka häiritsee pelin ohjattavuutta paljon. Muutenkin auto lähtee driftatessa liian usein käsistä jolloin auto kierähtää 180 astetta ja siitä kääntyminen onkin tuskallista. Jos yrität kääntyä auto heittää uusiksi 180 astetta. Jos pelistä todella haluaa nauttia niin kannattaa ajaa hitaasti ja varmasti.

      Pelattavaa liikaa vai sittenkin liian vähän?
      Aluksi tuntui että pelistä jäisi pelattavaa moneksi tunniksi. Ainakin viideksikymmeneksi. Mutta kun kaikki oli nähty, niin tajusi heti että vaikka on erikseen online ja single player niin silti ne muistuttavat aivan liikaa toisiaan. Ehkä yksinpelisÄ ruudunpäivitys ei töki niin paljoa, mutta muuten aivan samanlaista ohjaustuskaa. Ainoana hupina pidän omien ratojen teon johon voi lisäillä sitten oikoreittejä, kikkoja tai jotain EXP pankkeja. Niin, olin jo täysin unohtanut myös että kehität tässäkin ajotaitojasi. Leveleistä saa usein auki autoja ja ratoihin paloja. Muutenkin netissä on aivan liikaa level buustaus kenttiä.

      Yhteenveto
      Graafisesti onnistunut mutta ohjaus ja ruudunpäivitysongelmia löytyy vähän liikaakin. Äänimailmassa on vähän teknomusiikkia joka sopii peliin hyvin. Odotin ehkä jonkin verran enemmän. Silti, FlatOut sarja vie voiton.

      Plussat
      + Graafisesti erittäi hieno peli
      + Omien ratojen teko upottaa tunteja
      + Autoja kivasti

      Miknukset
      - Ruudunpäivitysongelmat
      - Ohjaus tuskaa
      - Nettikentät joiden tarkoitus on vain buustata

      Grafiikka: 9
      Pelattavuus: 6.5
      Äänet: 7.5
      Pitkäikäisyys: 7

      Keskiarvo: 7/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10