LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      JäSENARVIO

      Sly Raccoon

      Sly Cooper: Playstationin oma hiiviskelevä varas.

      Sucker punch aloitti PS2:lla aikoinaan pelisarjan jolle tulee nyt jatkoakin lähiaikoina, nimittäin Sly. Arvioni koskee ensinmäistä osaa. Eli peli kertoo varkaasta nimeltä sly jok on supikoira, ja sillä on kaverit murray ja bentely. Murray on virtahepo joka tuhoaa kaiken edestänsä, kun taas Bentley on kilpinonna joka tietää kaiken tietokoneista ja siihen liittyviin asioihin. Viedopätkät on tehty sarjakuvamaisesti. Maita on kivasti ja jokaisessa jonkin verran kenttiä. Kentät sopii hyvin tämän kaltaiseen peliin ja varsinkin tunnelma ja viholliset.

      Sly, hakkaa viholliset maahan oli mikä vain!

      Vihollisia löytyy suurista pomokörilöis pikkuruisiin matelijoihin. Useasti niitä kannattaa lähestyä väijyen koska jos niiden taskulamput osoittaa sinua niin aika usein ne käy päällesi oikein joukoilla ja game over. Muutenkin joka kentissä on hyvä idea että täytyy etsiä tarpeeksi avaimia ettäset uusiin kenttiin. Myös rahaa voi kerätä jota saa samalla tavalla kun LEGO peleistä. Pelimekaanikka on simppeli mutta todella hieno. Koska jos mietitään, taskulampun valon osuessa sinuun viholliset käy kiinni, helppoa mutta hienoa.
      Graafisesti peli näyttää samalta minun mielestä kuin toinen osa joka on tottakai ensimäiselle osalle plussaa. Vihollisia monia erinnäköisiä, talot sopivan kulmikkaita, valot ja varjot hienoja ja varsinkin Slyn gadgetit ovat näyttäviä.

      Come on guys! I want at least Finnish texts!

      Voices? Everything is on english. Eli ääniä tai tekstitystä pelissä ei ole suomeksi joka on pieni mikus mutta ei mikään mailmaa kaatava. Mutta ei äänimailma muutenkaan näyttelijöiden osalta ole mikään 10+++. Ne ei paljoa panosta äänin. Pelkkää neutraalia puhetta. Pomotapoelut kyllä eroaa ihan kivasti normaaleista jok on suuri plus muuten näin hyvässä pelissä.

      Yhteenveto
      Pelinä tunnelmallisesti lähes täydellinen. Pelimekaanikka hienoa ja erittäin simppeliä. Ääninäyttelijät hieman pilaa tunnelmaa.

      Hyvää
      Tunnelma ja hiiviskely kohdallaan
      Graafisesti lähes onnistunut
      Vihollisia montaa laatua
      Maissa vaihtuu mukavasti teema
      Pomotaistelut eroaa normaaleista

      Huonoa
      Ääninäyttelijät ei panosta paljoakaan
      Jos puzzleja on, haastetta ei todellakaan ole

      Grafiikka: 8.5
      Pelattavuus: 8
      Äänet: 7
      Tarina: 9
      Tunnelma: 9
      Pitkikäisyys: 7.5

      Todellinen klassikkosarja!

      Keskiarvo: 8/10
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10