Suomi
JäSENARVIO

NHL 13

Kirjoittaja: PeTo123   2012-09-17

Tuli hommattua sitten uusi NHL 13 ja kun viimevuotisesta mallista tein arvostelun niin miksei myös tästä.

Mitä uutta verrattuna vanhaan

Suurin uudistus omasta mielestä on tuo True performance skating joka tekee pelaajan liikkeistä aidomman oloisia. Eli vauhti hidastuu kun kääntyy jyrkästi ja kiihtyy taas kun luistelee suoraan. Hyvä lisäys pientä hiomista tosin vaatisi vielä, mutta eihän EA tunnu tekevän näitä uudistuksia valmiiksi vasta kuin seuraavan vuoden malliin.

Muita uudistuksia ovat:
-EA SPORTS Hockey I.Q. Taas on uudistettu pelaajien liikehdintää, mutta edelleenkin Parannettavaa jää paljon

-GM Connected. Tämä on mielenkiintoinen lisäys. Elikkäs pääset manageri muotoa pelaamaan netissä ja kamppailemaan kaverin kokoamaa joukkuetta vastaan

-NHL Moments Live. Pelaat NHL:ssä tapahtuneita ikimuistoisia hetkiä uudelleen.

-Refined On-Ice Presentation.

Vanhat viat korjattu ja uudet tilalle

Meinasin polttaa päreet tähän peliin, kun ekan kerran käynnistin. Käynnistäessä kun tulee se EA sports. It´s in the game. Niin peli jäätyi noin 3 sekunniksi ja ehdin jo aatella että ei ole mahdollista. (Tekee muuten joka kerta kun käynnistää ainakin itsellä)
Nyt kun NHL 12 suurimmat bugit/viat on saatu hienosti korjattua niin uusia tietty on tullut mukaan. Kun pitää pidemmän tauon niin ettei sammuta konsolia, peli jäätyy 100% varmuudella seuraavassa pelatussa pelissä tai ainakin be a pro muodossa on tehnyt aina.

Online pelit ovat edelleenkin arpapeliä

Online pelit eivät ole muuttuneet mihinkään sitten viimevuoden. Taidolla ei peleissä ole niinkään tekemistä vaan tuurilla. Välillä näkee mitä eriskummallisia maaleja joiden ei vain pitäisi olla mahdollisia. Pelit ovat myös aika usein todella tiukkoja eli yhden maalin voittoja. Tarkoitan tällä sitä että vaikka kahdessa ekassa erässä olisit jo johdolla 5-0 niin kolmanteen erään pelin suunta heittää ihan ympäri ja tuloksena on sitten 5-5 ja 5-6 häviö.

vanhat pelimuodot myös mukana

Eipä ne vanhat pelimuodot mihinkää ole myöskään kadonnut. Mukana löytyy edelleen mainitsemani Be a pro, Gm (Offline), Winter classic, HUT, Ym.

Hyvä mutta ei ehkä pakollinen

Jos omistat jo NHL12 ei uudistusten määrä ole niin suuri, että sanoisin että olisi pakko-ostos ellet siis ole kiekkofani ja rahaa riittää vielä kotikisojen lippufiaskon jälkeen :D
Peli kuitenkin on hyvä kiekkopeli ja paras minkä kaupasta saa ;)
Annan pelille 8 (Tosin heikko 8) koska tämä on taas päivitys vain vanhasta uuteen, mutta kuitenkin lisänä True performance skating

Testattu: PS3

Keskiarvo: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10