Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

Battlefield Heroes

Kirjoittaja: hippidippi   2009-07-14

Battlefield HEROES

BFheroes on netistä ladattava kolmannen persoonan moninpeliräiskintä. Peliin voi kuitenkin ostaa oikean maailman rahalla tai pelistä tulevilla ''VALOR POINTEILLA'' kaikenlaista kivaa omalle hahmolleen, aina aseista ja heilutuksista uusiin vaatteisiin. Hahmoa voi siis muokata aika laajasti.

NUO NAURAVAT NETTISOTILAAT

Peli ei edes yritä ottaa itseään vakavasti, ja sen huomaa jo heti ensimmäisenä, kun menee pelin nettisivuille. Hahmot ovat virnisteleviä sarjakuvahahmoja, mikä on mukavaa vaihtelua nykypäivän Gears of war-Killzone-Resistancesynkistelyihin.

PÄIVITTÄJÄT

Peliä päivitetään melkein jatkuvasti. Välillä tulee uusia karttoja, kuukasittain taas tulee uusia asusteita. Kesäkuussa tuli Valkoinen smokkipuku ja tumma raggariasu. Heinäkuussa taas länkkäripuku ja kesäasu.

USKOLLISET VS. KANSALLISET

Pelissä saa tehdä 4 hahmoa per sähköpostiosoite. Valittavissa on kaksi osapuolta, Rotevat Saksalaissotilaat eli Royals sekä Brittiläiset luurangonmuotoiset Nationals.
Pelissä on myös 3 eri hahmoluokkaa Normaalisotilas eli SOLDIER, Singoilla ja raskaalla räiskivä GUNNER sekä näkymättömäksi muuttuva, kivääriä ja puukkoa kantava COMMANDO.

AHKERA PALKITAAN

Pelissä on omia tehtäviä, joita hahmo voi yksin suorittaa taistelun ohessa. esim: Tapa 10 hahmoa ampumalla yhden erän aikana. Niistä saa VALOR POINTSEJA, joilla voi ostaa tavaraa. Hahmoilla ovat myös omat levelinsä, ja aina kun hahmo pääsee uudelle levelille, hän saa 100 VPtä. Kaikilla hahmoilla on yhteiset rahat ja Vpt, vain joka levelillä tulevat HERO POINTSIT ovat yksityisiä. Niillä voi avata uusia kykyjä, ja parannella vanhoja.

LOPPUTULOS:

+ Veikeä ulkonäkö
+ Kentät ovat juuri sopivan kokoisia
+ Ladattava sisältö...
- Josta pitää osittain maksaa
- Vain moninpeli
- Lentokonetta on vaikea ohjata kolmannen persoonan näkökulmasta (makuasia)

8
Mukava ja hauska ilmaispeli!

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentteja
 • Kirjoittaja: Mameluck
  2009-07-14 12:56
  Muuten hyvä joo, mutta jotenkin jäi kaivertamaan nuo osapuolet. Eikös Royals ollutkaan brittiläisarmeija ja Nationals saksalais? Kun noilla Nationalseilla on tuommoiset viiksetkin. Myöskin wikipediasta tarkistaessani niin Royals ovat liittoutuneet ja Nationals akselivallat.
   
 • Kirjoittaja: UNDEAD10000
  2009-07-31 11:28
  BF Heroes oli aluksi ihan hyvä netti räiskintä mutta kun alko tympimään se bugisuus ja joukkoeiden epätasaisuus.

  Lentokone oli todellinen pettymys jonka ohjattavuus oli silkkaa tuskaa ja maksullinen lisä sisältö vei lopukin peli innonkin kun joitakin hyöty juttuja jouduit maksaa oikeesta rahasta.
   
 
Minun arvosanani:8/10
2 käyttäjäarviota
Keskiarvo:7.5/10
Info
Äänestykset Xbox One ilmestyy virallisesti Suomessa 5.9. - aiotko hankkia konsolin?
 • 6% Tottakai! Olen jo ennakkovarannut
 • 26% Harkinnassa
 • 14% En osaa sanoa
 • 54% En. Suosin muita alustoja
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut
0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Kirjoittaja Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)

0
P.T

P.T

Kirjoittaja AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Kirjoittaja AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!
0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Kirjoittaja Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Kirjoittaja P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...BETA +