Suomi
JäSENARVIO

Saints Row: The Third

Kaipaatko sekoa meininkiä? Aivotonta sotaa? Tai hullua kaahailua? Se on sitten Saints rowin vuoro.

Saints Row: The Third julkaistiin noin vuosi sitten ja se on kolmas Saints Row tähän mennessä. Tarina jatkuu Saint row 2:sta.

Hyvin on mennyt Third Street Saints (Saintsit) jengillä, kun omistavat suuren kaupunkialueen ja heillä on myös paljon vaikutusvaltaa bisnesmaailmaan. Kaikki on raiteillaan, kunnes saintsit aloittavat ryöstö-operaation The syndicate nimisen jengin omistamaan pankkiin, mutta operaatio ei mene ihan nappiin. Saintsit epäonnistuvat ja jäävät The syndicate jengin vangiksi. The syndicate ehottaa jonkinlaista sopimusta saintseille jotta pääsisivät vapaiksi, mutta eihän se käy. Sitten alkaa hullu sota ja alat tekemään tehtäviä ongelmien ratkaimiseksi.

Tarina ei kiinosta paljoa eikä se ole edes kovin pitkä, mutta tekemistä on paljon tarinan ulkopuolellakin. Voit lentää ihmeilisillä alukseilla, tuunata autoa, valloittaa jengi alueita, pelata minipelejä jne... Paljon on tekemistä! Hahmoakin voi muokata tosi laajasti. Hyvin monipuolinen peli on kyseessä. voit pelata myös netissä kahdestaan ja se on vielä hauskempaa.

Grafiikka on aika alhaista tasoa, mutta kaiken korvaa hullu meininki, hullut aseet, vähän liiankin pervot jutut ja tehtävät, se on sitä saints row meininkiä :)

hyvää:
-Paljon tekemistä

-hyvä muokkaus mahdollisuus hahmoille sekä että autoille

-moninpeli

huonoa:

lyhyt tarina

Grafiikka ja äänet: 7
pelattavuus: 9
pitkäikäisyys: 9
tarina: 7

Keskiarvo: 8.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10