Suomi
JäSENARVIO

Super Mario Galaxy 2

Jatkoa Super Mario Galaxylle. Bowser on tietysti taas siepannut Prinsessa Peachin ja Marion täytyy matkustaa tasojen läpi universumin keskustaan missä Bowserin päälinnoitus sijaitsee. Marion alus tarvitsee tähtiä polttoaineeksi ja jokaisen tason suoritettuaan saa yhden tähden.

Grafiikat ovat Mario-pelien huippuluokkaa. Tämä peli ei ole mikään 2D-peli, vaan 3D. Tämä saa grafiikat nättämään vielä upeammilta. Tasot ovat upeasti suunniteltuja, ja niihin on tarjottu usein salaisia tasoja ja tähtiä. Tekemistä siis riittää PITKÄLLE.

Vihollisia voi lyödä pyörähdyshypyllä eli ei tarvitse hypellä kerta toisensa jälkeen niiden päälle. Kontrollit ovat uusille pelaajille aluksi vaikeat mutta ensimmäisten kenttien aikana perustoiminnot oppii. Myös opastekyltit, joissa näytetään vinkkejä, auttavat aloittelevia pelaajia. Pienten planeettojen painovoima on usein uusille pelaajille ärsyttävä ja hämmentävä.

Pomoviholliset ovat mielestäni tässä pelissä oikea helmi. Bowserin ja Bowser jr:n lisäksi on liuta muita pahiksia. Näiden kanssa pitää käyttää päätään. Pomoviholliset voittaa käyttämällä oikeaa liikettä oikeaan aikaan, käyttämällä tiettyjä esineitä tai hyödyntämällä ympäristöä.

Uusia Power-Uppeja on lisätty, kuten kivi-ja pilvi-Mario. Uudistuksena myös Yoshi on lisätty. Monia ärsyttäviä piirteitä on korjattu. Esim. Mario Galaxyn ensimmäisessä osassa joutui juoksemaan ympäri isoa alusta päästäkseen eri tasoihin. Nyt on yksi paikka mistä pääsee kaikkiin tasoihin.

Super Mario Galaxy 2 on mahtava peli, josta ei tekeminen lopu pitkään aikaan. Ihan lopussa kun on tehnyt kaiken muun, avautuu uusi bonuskenttä mikä on erittäin vaikea testi parhaimmillekin pelaajille. 1. Valinta Marion ystäville! Itse olen pelannut tämän 100% läpi. Ja kauan siinä meni.

Grafiikka 10
Pelattavuus 10
Äänet 10
Pitkäikäisyys 10

Plussat:
+Hienot tasot
+Tekemistä älyttömästi
+Kontrollit
+Pomoviholliset
+Tärkeitä parannuksia tehty

Miinukset:
-Välillä typerä painovoima

Keskiarvo: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10