Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
JäSENARVIO

The Warriors

Kirjoittaja: Skirbu   2009-10-10

The Warriors... Sol Yurickin v. 1965 kirjoittamaan kirjaan ja Walter Hillin v. 1979 ohjaamaan elokuvaan perustuva videopeli.

Juoni:

Eli pelissä ei ole minkäänlaista juonta, kunnes päästään elokuvaan perustuviin kohtiin.
Juoni menee näin: The Warriorit ja New Yorkin muut jengit ovat menneet eräänlaiseen kokoukseen Bronxiin. Siellä kaupungin suurimman jengin johtaja Cyrus pitää puheen, jossa hän ehdottaa kaikkien jengien yhteen liittämistä. Kesken Cyrusin puheen kuitenki hänet ammutaan, ja Warrioreita aletaan syyttämään tästä. Alkaa melkoinen piilottelu ja kotiin paluu Coney Islandille.

Pelistä itsestään:

Niin kuten tuossa aiemmin mainitsin niin peliin on lisätty n. 14 ylimmäräistä "tehtävää". Loput 4 perustuvat jotenkin elokuvaan. Peli on... Varsin hyvä. Taistelut ovat hienoja, maastot tehty hyvin ja jotenkin synkästi.
Peli on enimmäkseen toimintapeli, mutta sinne joukkoon on lisätty vähän hiiviskelyäkin. Vaikkakin hiiviskely ei ole pakollista. Voit joko suoraan syöksyä vihollisen tiedustelijan kimppuun tai sitten tappaa hänet hiljaa varjoista käsin. Jos tiedustelija huomaa sinut, hän juoksee vähän matkan päähän ja huutaa apureita paikalle. Näitä apureita tulee yleensä jotain 3-6 eli ei järin paljoa, sillä Nämä viholliset voittaa vähän liian helposti.
New Yorkin kaduilta löytyy myös poliiseja. Poliisit lähtevät perääsi jos he näkevät sinun riehuvan ja hakkaavan porukkaa, tai sitten jos siviili menee soittamaan poliisit paikalle. Poliisit eivät ole paljon vaikeampi voittaa kun muut jengiläiset, eli sillä ei ole niinkään väliä vaikka pari poliisia tulisikin. Poliisit voivat joko "tappaa" tai pidättää sinut. Jos sinut on pidätetty niin voit avata itse käsirautasi tai odottaa että joku kavereistasi tulee apuun.
pelistä löytyy myös rahaa. Rahaa voi saada ryöstelemällä kauppoja, ryöstelemällä ihmisiä tai varastamalla auton radion. Joskus myös voitetuilta vihollisilta saattaa saada vähäsen rahaa. Rahalle ei ole kovin paljoa käyttöä. Rahaa voi käyttää spray-maalin ostamiseen, flashin (eräänlaisen huumeen, josta saa energiaa) ostoon tai puukon ostoon.
Taisteluista vielä sen verran että jos olet hakannut tarpeeks paljon jotain tyyppiä, häneen tulee naarmuja ja mustelmia. Se on aika hyvä homma. Huonoa on vähän se, että jos olet itse naarmuilla ja käytät flashin, naarmut katoavat. Ei kauheen aitoa, eihän?

Tärkeimmät jengit ja jotain yleistä niistä:

-The Warriors.
Omistama alue: Coney Island
Asuste josta tunnistaa: Punainen nahkaliivi
Jengin jäsenet: Cleon, Swan, Ajax, Snow, Fox, Vermin, Cowboy, Cochise, Rembrandt

-Orphans
Omistama alue: Tremont
Asuste josta tunnistaa: Vihreä t-paita ja farkut

-Turnbull AC's
Omistama alue: Gun Hill Road
Asuste josta tunnistaa: Kalju pää, farkkutakki tai -liivi

-Baseball Furies
Omistama alue: Riverside Park
Asusteet: Baseballin pelaajan vaatteet ja kasvomaalaukset

-Rogues (tämän jengin johtaja ampui Cyrusin kesken puheen)
Omistama alue: Hell's Kitchen
Asusteet: tyypillinen hevari, tai -50 luvun rokkari

Pelin Plussat/Miinukset

+Taistelut
+Maastot
+/-Grafiikat
-Pituus

Ei kai tästä sen enempää... Jos et ole vielä tutustunut peliin tai leffaan, niin se kannattaa tehdä. Et tiedä mistä olet jäänyt paitsi.

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10