Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
JäSENARVIO

The Simpsons Wrestling

Kirjoittaja: Skirbu   2010-01-31

Do'h! Simpsonit tappelee!

Eli kyseessä on The Simsons Wrestling, Simpsonit aiheinen tappelupeli.

Juoni lyhyesti:
Avaruusoliot Kang ja Kodos ovat saapuneet maahan ja haastaneet springfieldiläiset showpainiin. Mutta ensin springfieldiläisten on taisteltava toisiaan vastaan selvittääkseen kuka pelastaa heidän kaupunkinsa.


Pelaaminen:
Eli peli on perinteinen 1 vs. 1 tappelupeli, jonka hahmot ovat henkilöitä tv-sarjasta Simpsonit (yllätys...) Jokaisella painijalla on vain 4 liikettä ja juoksemis-hyökkäykset. Tappeluun monipuolisuutta ja huvittavuutta tuovat jokaisen hahmon omat yksilölliset liikkeet. Esim. Barney röyhtäisee pilven joka vahingoittaa vastustajaa.

Power-Upit:
Kehään saattaa kesken tappelua ilmestyä power-uppeja. Nämä ovat tärkeitä varsinkin kun tappelet Kangia tai Kodosta vastaan.
-Donitsit täyttävät energiaa ja atomit täyttävät koko pylvään.
-Popcornit tuovat terveyttä.
-Lenkkarit tuovat nopeutta.

Ympäristöt:
Taisteluareenan toimii kehä, mutta kehän ulkopuoli muuttuu. Kehä löytyy Moen baarista, kaupungintalolta, ydinvoimalasta ja monista muista paikoista.

Hahmot:
Hahmot ovat henkilöitä TV-sarjasta Simpsonit, niinkuin tuossa jo mainitsinkin... Ääninäyttelijät ovat myös samat kuin TV-sarjassa, mikä on hyvä juttu. Hahmoja ovat mm. Homer Simpson, Barney Gumble ja Moe Szyslak. Yhteensä hahmoja on 14.
Ylivoimaisesti vahvin hahmo on Ned Fanders, koska hänellä on enemmän energiaa kuin muilla ja hänellä on erittäin voimakas salama-hyökkäys.


Pelistä irtoaa hupia eniten ehkä Simpsonit-sarjan faneille, mutta miksei myös muillekkin...

Keskiarvo: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10