Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

The Simpsons Wrestling

Kirjoittaja: Skirbu   2010-01-31

Do'h! Simpsonit tappelee!

Eli kyseessä on The Simsons Wrestling, Simpsonit aiheinen tappelupeli.

Juoni lyhyesti:
Avaruusoliot Kang ja Kodos ovat saapuneet maahan ja haastaneet springfieldiläiset showpainiin. Mutta ensin springfieldiläisten on taisteltava toisiaan vastaan selvittääkseen kuka pelastaa heidän kaupunkinsa.


Pelaaminen:
Eli peli on perinteinen 1 vs. 1 tappelupeli, jonka hahmot ovat henkilöitä tv-sarjasta Simpsonit (yllätys...) Jokaisella painijalla on vain 4 liikettä ja juoksemis-hyökkäykset. Tappeluun monipuolisuutta ja huvittavuutta tuovat jokaisen hahmon omat yksilölliset liikkeet. Esim. Barney röyhtäisee pilven joka vahingoittaa vastustajaa.

Power-Upit:
Kehään saattaa kesken tappelua ilmestyä power-uppeja. Nämä ovat tärkeitä varsinkin kun tappelet Kangia tai Kodosta vastaan.
-Donitsit täyttävät energiaa ja atomit täyttävät koko pylvään.
-Popcornit tuovat terveyttä.
-Lenkkarit tuovat nopeutta.

Ympäristöt:
Taisteluareenan toimii kehä, mutta kehän ulkopuoli muuttuu. Kehä löytyy Moen baarista, kaupungintalolta, ydinvoimalasta ja monista muista paikoista.

Hahmot:
Hahmot ovat henkilöitä TV-sarjasta Simpsonit, niinkuin tuossa jo mainitsinkin... Ääninäyttelijät ovat myös samat kuin TV-sarjassa, mikä on hyvä juttu. Hahmoja ovat mm. Homer Simpson, Barney Gumble ja Moe Szyslak. Yhteensä hahmoja on 14.
Ylivoimaisesti vahvin hahmo on Ned Fanders, koska hänellä on enemmän energiaa kuin muilla ja hänellä on erittäin voimakas salama-hyökkäys.


Pelistä irtoaa hupia eniten ehkä Simpsonit-sarjan faneille, mutta miksei myös muillekkin...

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentteja
 • Kirjoittaja: Tommy-Oliver
  2010-01-31 21:23
  Hyvää työtä!

  Läppä peli, parhainta pelissä on erikoisottelu: Itchy Vs. Scratchy

  Pelin idea on erittäin typerä ja sopii siksi hyvin Simpsoneihin...

  Hauska peli, moista jaksaa vieläkin pelailla silloin tällöin.
   
 • Kirjoittaja: 00mkk
  2010-02-01 13:08
  Mullakin on tämä peli, ihan hauska Ja Itchy Vs. Scratchy on tosiaan paras.
   
 • Kirjoittaja: Brucie
  2010-02-01 13:45
  En ole tainnut tälläisesta pelistä ennen kuullakkaan. Mutta hyvä arvio kuitenkin.
   
 • Kirjoittaja: Footpallo
  2010-02-01 15:01
  Ekana ajattelin etten ole kuullutkaan koko pelistä mutta arviota lukiessa palautui mieleen että omistan tämän. Viimeksi pelasin tätä varmaankin joskus ala-asteella ja pidin kyllä paljon. En muista varmaan läheskään kaikkia PS1 pelejäni kun niin harvoin tulee enää sillä pelailtua ja PS1 pelieni määrä on valtava. Hyvä arvio.
   
 • Kirjoittaja: Mosley
  2010-02-02 17:36
  Vanha peli, mutta pirun läppä.
  Hyvä arvio!
   
 • Kirjoittaja: aapoman
  2010-06-01 16:14
  Pelailen tätä pienempänän kaverin luona. Oli kyllä ihan läppä. Niin ja ihan hyvä arvio
   
 
Äänestykset Ostaisitko GTA V:n, jos se tulisi uudelle sukupolvelle?
 • 37% Jep!
 • 27% Ehkä
 • 37% En
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/


0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


1
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D
0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +