Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

Assassin's Creed II

Kirjoittaja: hippidippi   2010-06-05

Assassin's creed II

Pari vuotta sitten ilmestynyt assassin's creed vei pelaajat Desmond Miles -nimisen baarimikon muistoihin. Tällä näet on esi-isiä, jotka ovat olleet salamurhaajia, assasiineja... Desmondin kidnappasivat temppeliherrat, assasiinien veriviholliset, jotka laittavat Desmondin koneeseen, animukseen, jossa suurin osa ajasta vietettiin. Nyt AC2 jatkaa Desmondin tarinaa suoraan siitä, mihin se jäi.

UUSI SANKARI

Pelin päähenkil on ykkösosan Altaïrin sijasta renesanssiajan Italiassa elävä Ezio Auditore Da Firence. Tämä ei ole alkujaan ollut salamurhaaja, mutta kuin pahoja asioita tapahtuu temppeliherrojen toimesta, on Ezion astuttava isänsä saappaisiin, ja tappaa vastuuta kantavat ilkimykset.

Ezio on paljon uskottavampi hahmo kuin Altaïr. Tämä käy naisissa ja on muutenkin pelin alussa hillitsemätön riehakoija, mutta pelin edetessä tämä vanhenee, ja muuttuu vastuuntuntoiseksi mieheksi. Pelin loppu on yllättävä, ja sisältää mahtavan viimeisen lauseen!

JUOKSE JUOKSE, TAPPELE, JUOKSE

Pelaaminen on pysynyt suurimmaksi osaksi samana ykkösosaan nähden, ainakin parkourhypiskelyssä katoilla. Toki Ezio myös oppii uusia liikkeitä matkan varrella.

Taistelua on monipuolistettu, ja pelaaja saa ostaa uusia aseita, tai vaikka napata sellaisen viholliselta kesken taistelun, ja viimeistellä vastustajan omalla aseellaan.

Pelistä on muutenkin tullut paljon monipuolisempi: Eziolle voi ostaa uudenlaisia asuja, varusteita ja aseita, voi kerätä höyheniä tai purkaa outoja viestejä (spoiler) jotka on tehnyt aikaisempi koehenkilö, joka kuoli liian pitkän animussession jälkeen uupumukseen. Pelissä voi myös ostaa maalauksia Ezion sedän kartanoon, ja päivittää sen ympärillä olevaa kaupunkia.

Myös tehtävätyyppejä on tullut paljon lisää, eli ensimmäisen assassin's creedin suurin ongelma, eli tekemisen puute, on korjattu, ja hyvin onkin!

KAUKAA, EI LÄHELTÄ

Pelin grafiikkaa ei ole nykyhetken kirkkainta kärkitasoa, mutta komeaa se silti on, ainakin maisemat ovat hienoja, ja piirtoetäisyys on pitkä. Peli näyttääkin parhaalta kaukaa katsottuna, sillä hahmojen kasvot näyttävät hieman tönköiltä, ja muutenkin jotkut tekstuurit ovat epätarkkoja.

Pelin mielestäni rasittavin vika on huono tekoäly. Hippailupeliksi se on masentavan huonoa. Viholliset hyppivät veteen, vaikkeivat osaa uida, hakkaavat taistelussa toisiaan, eivätkä oikein muutenkaan tiedä, mitä tehdä.

Tällä kertaa väkijoukkoon sulautuminen on paljon helpompaa, ja se on hyvä tapa karistaa vartijat perästä. Piiloutuminen väkijoukkoon on helppoa, ei tarvi kuin kävellä samassa tahdissa joukon kanssa ja voi la!

YHTEENVETO

AC2 on todella hyvä peli, joka korjaa paljon ykkösosan virheitä. Vihollisten tekoäly, ja hahmojen kasvomallinus ovat pieniä haittapuolia. Ai niin! melkein unohtui mainita ääninäyttelijöiden pizza-italia, joka kuulostaa huvittavan typerältä

+ Sulava pelattavuus
+ Monipuolisuus
+ Juoni kunnossa
+ Komean brutaalit lopetusliikkeet

- Vihollisten tekoäöy
- Kasvomallinnus
- Pizza-italiaa puhuvat ääninäyttelijät

Jos haluaa leikkiä salamurhaajaa, tämän lähemmäs oikeaa asiaa tuskin pääsee pelin muodossa

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Kommentteja
  • Kirjoittaja: Brucie
    2010-06-08 18:36
    Oikein mainio arvio
     
 
Minun arvosanani:9/10
4 käyttäjäarviota
Keskiarvo:8.8/10
Info
Äänestykset Miten haluat ensisijaisesti tehdä pelihankintasi?
  • 25% Hankkia digitaalisena
  • 33% Käydä paikan päällä kivijalkakaupassa
  • 42% Tilata suoraan kotiin verkkokaupoista
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut

0
My first vlog

My first vlog

Kirjoittaja magnus og myggen

Here’s an old Gamereactor intern showing my crazy good life in the US. More to come.0
Sniper-Island

Sniper-Island

Kirjoittaja Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.
0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

Kirjoittaja AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!

0
DGF søger folk

DGF søger folk

Kirjoittaja DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk


0
lol

lol

Kirjoittaja BF4JesperWoo

Gameplay By TheGodFather ;)


0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Kirjoittaja zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.