Suomi
JäSENARVIO

Lego Indiana Jones 2

Lego Indiana Jones 2 on uusin Indiana Jones peli ja on erittäin hyväkin vielä. TT gamesin kehittämä (niinkuin kaikki Lego pelit) peli, jolloin voi odottaa paljon hauskoja hetkiä ja ihan mukavan pituista yksinpeliäkin. Peli muistuttaa hyvin paljon seikkailupelejä kuten jokaiseen kenttään pitää löytää sisäänkäynti suurehkolta alueelta, ja nämä kentät sitten taas jatkaa elokuvan kaavaa. Tässä pelissä mukana on kaikki Indy elokuvat eli 1-4. Mukana on myös kenttäeditori ja paljon lisäkenttiä ym. joilla saa avattua myöhemmin mukavasti kolikoita tuottavia kenttiä.

Vaikka pelissä on paljon kenttiä niin niiden läpipeluun jälkeen tässä ei ole enää paljoa tekemistä. Kenttäeditorinkin kanssa saa vietettyä jonkin tovin, mutta se ei ole läheskään yhtä koukuttava (itselleni) kuin Little Big Planetin vastaava. Kentät ovat kyllä hyvin suunniteltuja mutta ainoa harmin asia on loputtomat viholliset joissain kohdissa, niinkuin kaikissa lego peleissä. Kentät ovat muuten kyllä hyvin onnistuneita ja niissä on aina sellainen hyvä fiilis (ensimmäisessä Indyssä oli kyllä parempi). Kentät ovat erittäin erinlaisia ja myös aika pitkiäkin. Ajokohtaukset ovat välillä aika turhauttavia kun niissä on vain suuri alue josta pitää alkaa metsästämään tiettyjä autoja.

Kuten jo aiemmin mainitsin, pelissä on näitä kenttien välissä olevia suuria pelialueita, joista löytää paljon tekemistä. Osaa alueista ovat todella suuria kun jotkut aika suuria, mutta ne ovat todella monipuolisia ja peliä eteenpäin pelatessa yhdeltä alueelta pääsee aina uuteen alueeseen, joka aiemmin oli voitu lukita aidalla. Jokaisessa maassa on aina yksi oma iso alue, ja niistä sitten löytyy kaikki ostettavat hahmot, autot ja lentsikat. Näillä on todella kiva vain ajella eri alueilla, mutta kun taas ajallisia kisoja vetää niin se alkaa olla aika rasittavaa, koska varsinkin lentokoneet ohjautuu todella huonosti.

Sitten jokaisen Lego pelin huono puoli, lukuunottamatta Lego Batman 2, Star Wars 1-2 ja Complete saga, Lego Movie The Videogame ja Pirates of the Caribbean: Peli tuntuu aivan liian samalta kuin muutkin Lego pelit. Hällä väliä pelaako sitten tätä vai star wars 3:sta, se tuntuu aivan liian samalta. Pelimoottori on sama ja hahmot vain mumisee joka kohtauksessa. Tämä peli ei myöskään tuntunut kummemmin Indiana Jones peliltä, enemmän vain joltain seikkailumeiheltä joka seikkailee eri alueilla. Indiana Jones hoiti kyllä hommansa paremmin mielestäni.

Hyvää
Mukavan pitkä
Välialueet
Paljon ostettavaa ja kerättävää

Huonoa
Tylsä editori
Indy fiilis puuttuu
Ajoneuvojen ohjaus

Keskiarvo: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10