Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

Assassin's Creed II

Kirjoittaja: Lord of the rings   2011-01-22

Assassin's Creed II alkaa vuodessa 2012, jolloin Desmond Miles astuu ystävänsä Lucyn avustuksella jälleen Animus-koneeseen ja alkaa seuraamaan esi-isänsä, salamurhaaja Ezio Auditoren muistoja 1400-luvun Italiassa. Alussa Ezio ei edes ole salamurhaaja vaan rikkaan perheen nuori naistennaurattaja. Kaikki muuttuu, kun Ezion isä ja veljet hirtetään syytettynä maanpetoksesta. Tätähän Ezio ei sulata, ja kun hän saa tietää isänsä olleen salamurhaaja, hän vetää hupun päähänsä ja lähtee yhden miehen kostoretkelle. Ikävä kyllä Ezio sotkeutuu syvälle salaliittoon, jonka suunnittelijat ovat temppeliherrat.

Ezio tapaa pelin edetessä oikeita historiallisia henkilöitä, mm. Leonardo da Vincin. Pelissä päästään myös kokeilemaan da Vincin lentolaitetta.

Peli on suuri hiekkalaatikko, joten Ezio voi vapaasti seikkailla Firenzessä ja Venetsiassa, nyt noin muutamia mainitakseni. Kaduilla ja katoilla liikkuu paljon vartijoita, mutta eipä hätää, miekka vain käteen ja vihollisia pieksemään! Taistelu on opettelun jälkeen helppoa, ja pian isotkin vihollislaumat kaatuvat minuuteissa. Pelissä voi myös palkata kurtisaaneja tai varkaita hämäämään vartijoita.

Pelissä pääsee helposti liikkumaan talojen katoilla, onhan Ezio parkouraaja. Alussa kiipeily vaatii hieman opettelua, mutta kohta se onnistuu kuin tanssi. Pelissä on paljon sivutehtäviä, esim. uskottomien aviomiesten pieksemistä ja salamurhaajien hautojen tutkimista, joissa vaaditaan enemmän kiipeilytaitoja ja kärsivällisyyttä. Pelissä on myös paljon keräiltävää, kuten sulkia. Pelistä voi myös etsiä salaperäisen subject 16:n arvoituksia, joita on ihan kiinnostava ratkaista.

Assassin's Creed 2 on todella vaikuttava peli, vaikkakin pari bugia tuli vastaan. Hiukan kyllä ärsyttää ohjaus, sillä joissain kohdissa, kun pitäisi hypätä, Ezio jääkin roikkumaan katon rajasta. Mutta sitten kun pääsee taas jonnekkin korkealle ihastelemaan maisemia, annan kaiken anteeksi.

Harmi, että peli jää ikävästi kesken. Lopussa peliin alkaa tulla enemmän scifiä, josta kaikki eivät varmastikaan pidä, mutta ei siitä sen enempää. Assassin's Creed 2 on kuitenkin todella hyvä peli, jota kaikkien kannattaa ainakin kokeilla.

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Minun arvosanani:9/10
4 käyttäjäarviota
Keskiarvo:8.8/10
Info
Äänestykset Miten haluat ensisijaisesti tehdä pelihankintasi?
  • 25% Hankkia digitaalisena
  • 33% Käydä paikan päällä kivijalkakaupassa
  • 42% Tilata suoraan kotiin verkkokaupoista
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut

0
My first vlog

My first vlog

Kirjoittaja magnus og myggen

Here’s an old Gamereactor intern showing my crazy good life in the US. More to come.0
Sniper-Island

Sniper-Island

Kirjoittaja Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.
0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

Kirjoittaja AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!

0
DGF søger folk

DGF søger folk

Kirjoittaja DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk


0
lol

lol

Kirjoittaja BF4JesperWoo

Gameplay By TheGodFather ;)


0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Kirjoittaja zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.