Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

Assassin's Creed II

Kirjoittaja: Lord of the rings   2011-01-22

Assassin's Creed II alkaa vuodessa 2012, jolloin Desmond Miles astuu ystävänsä Lucyn avustuksella jälleen Animus-koneeseen ja alkaa seuraamaan esi-isänsä, salamurhaaja Ezio Auditoren muistoja 1400-luvun Italiassa. Alussa Ezio ei edes ole salamurhaaja vaan rikkaan perheen nuori naistennaurattaja. Kaikki muuttuu, kun Ezion isä ja veljet hirtetään syytettynä maanpetoksesta. Tätähän Ezio ei sulata, ja kun hän saa tietää isänsä olleen salamurhaaja, hän vetää hupun päähänsä ja lähtee yhden miehen kostoretkelle. Ikävä kyllä Ezio sotkeutuu syvälle salaliittoon, jonka suunnittelijat ovat temppeliherrat.

Ezio tapaa pelin edetessä oikeita historiallisia henkilöitä, mm. Leonardo da Vincin. Pelissä päästään myös kokeilemaan da Vincin lentolaitetta.

Peli on suuri hiekkalaatikko, joten Ezio voi vapaasti seikkailla Firenzessä ja Venetsiassa, nyt noin muutamia mainitakseni. Kaduilla ja katoilla liikkuu paljon vartijoita, mutta eipä hätää, miekka vain käteen ja vihollisia pieksemään! Taistelu on opettelun jälkeen helppoa, ja pian isotkin vihollislaumat kaatuvat minuuteissa. Pelissä voi myös palkata kurtisaaneja tai varkaita hämäämään vartijoita.

Pelissä pääsee helposti liikkumaan talojen katoilla, onhan Ezio parkouraaja. Alussa kiipeily vaatii hieman opettelua, mutta kohta se onnistuu kuin tanssi. Pelissä on paljon sivutehtäviä, esim. uskottomien aviomiesten pieksemistä ja salamurhaajien hautojen tutkimista, joissa vaaditaan enemmän kiipeilytaitoja ja kärsivällisyyttä. Pelissä on myös paljon keräiltävää, kuten sulkia. Pelistä voi myös etsiä salaperäisen subject 16:n arvoituksia, joita on ihan kiinnostava ratkaista.

Assassin's Creed 2 on todella vaikuttava peli, vaikkakin pari bugia tuli vastaan. Hiukan kyllä ärsyttää ohjaus, sillä joissain kohdissa, kun pitäisi hypätä, Ezio jääkin roikkumaan katon rajasta. Mutta sitten kun pääsee taas jonnekkin korkealle ihastelemaan maisemia, annan kaiken anteeksi.

Harmi, että peli jää ikävästi kesken. Lopussa peliin alkaa tulla enemmän scifiä, josta kaikki eivät varmastikaan pidä, mutta ei siitä sen enempää. Assassin's Creed 2 on kuitenkin todella hyvä peli, jota kaikkien kannattaa ainakin kokeilla.

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Minun arvosanani:9/10
4 käyttäjäarviota
Keskiarvo:8.8/10
Info
Äänestykset Xbox One ilmestyy virallisesti Suomessa 5.9. - aiotko hankkia konsolin?
  • 8% Tottakai! Olen jo ennakkovarannut
  • 28% Harkinnassa
  • 13% En osaa sanoa
  • 53% En. Suosin muita alustoja
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut


0
Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Dead ragdolls dances to Boom Boom Boom

Kirjoittaja Emil_Nissen

Er specielt tilfreds med den flotte opstilling nazisterne til sidst i videoen har øvet sig på i ugevis. 5 på stribe - ikke dårlig. ...Er lidt i tvivl om at videoen overtræder copyrights med musikken. Så må en Mod lige skrive. :)

0
P.T

P.T

Kirjoittaja AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy


0
P.T Gameplay

P.T Gameplay

Kirjoittaja AkaDea

Lite egeninspelad gameplay från skräck teasern P.T kanske sitter fint? Givetvis ska du inte se detta klippet om du har tänk att spela det själv. Enjoy!
0
CSGO - Hyggen i beat mode

CSGO - Hyggen i beat mode

Kirjoittaja Hyggen76

Jeg er virkelig i beast mode i det her game, for jeg får da et par kills :-D Den er renderet i 720p, da det er min første videoher på siden, så ville jeg lige se hvordan det fungerede :-D


0
The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

The Last Of Us Remastered - Bloater insanity!!

Kirjoittaja P-Dude

Den første bloateren i spillet, har spillt gjennom før på på PS3, men dette første møtet på PS4 ble ganske interessant. Var i photo mode for å ta et kult bilde, men var ganske dust gjort fant jeg ut, fikk sinnsykt lav health under hele fighten og er egentlig et mirakel at jeg klarte meg så lenge...

BETA +