Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook
Jäsenarvio

Assassin's Creed II

Kirjoittaja: Lord of the rings   2011-01-22

Assassin's Creed II alkaa vuodessa 2012, jolloin Desmond Miles astuu ystävänsä Lucyn avustuksella jälleen Animus-koneeseen ja alkaa seuraamaan esi-isänsä, salamurhaaja Ezio Auditoren muistoja 1400-luvun Italiassa. Alussa Ezio ei edes ole salamurhaaja vaan rikkaan perheen nuori naistennaurattaja. Kaikki muuttuu, kun Ezion isä ja veljet hirtetään syytettynä maanpetoksesta. Tätähän Ezio ei sulata, ja kun hän saa tietää isänsä olleen salamurhaaja, hän vetää hupun päähänsä ja lähtee yhden miehen kostoretkelle. Ikävä kyllä Ezio sotkeutuu syvälle salaliittoon, jonka suunnittelijat ovat temppeliherrat.

Ezio tapaa pelin edetessä oikeita historiallisia henkilöitä, mm. Leonardo da Vincin. Pelissä päästään myös kokeilemaan da Vincin lentolaitetta.

Peli on suuri hiekkalaatikko, joten Ezio voi vapaasti seikkailla Firenzessä ja Venetsiassa, nyt noin muutamia mainitakseni. Kaduilla ja katoilla liikkuu paljon vartijoita, mutta eipä hätää, miekka vain käteen ja vihollisia pieksemään! Taistelu on opettelun jälkeen helppoa, ja pian isotkin vihollislaumat kaatuvat minuuteissa. Pelissä voi myös palkata kurtisaaneja tai varkaita hämäämään vartijoita.

Pelissä pääsee helposti liikkumaan talojen katoilla, onhan Ezio parkouraaja. Alussa kiipeily vaatii hieman opettelua, mutta kohta se onnistuu kuin tanssi. Pelissä on paljon sivutehtäviä, esim. uskottomien aviomiesten pieksemistä ja salamurhaajien hautojen tutkimista, joissa vaaditaan enemmän kiipeilytaitoja ja kärsivällisyyttä. Pelissä on myös paljon keräiltävää, kuten sulkia. Pelistä voi myös etsiä salaperäisen subject 16:n arvoituksia, joita on ihan kiinnostava ratkaista.

Assassin's Creed 2 on todella vaikuttava peli, vaikkakin pari bugia tuli vastaan. Hiukan kyllä ärsyttää ohjaus, sillä joissain kohdissa, kun pitäisi hypätä, Ezio jääkin roikkumaan katon rajasta. Mutta sitten kun pääsee taas jonnekkin korkealle ihastelemaan maisemia, annan kaiken anteeksi.

Harmi, että peli jää ikävästi kesken. Lopussa peliin alkaa tulla enemmän scifiä, josta kaikki eivät varmastikaan pidä, mutta ei siitä sen enempää. Assassin's Creed 2 on kuitenkin todella hyvä peli, jota kaikkien kannattaa ainakin kokeilla.

Kommentti

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


Minun arvosanani:9/10
4 käyttäjäarviota
Keskiarvo:8.8/10
Info
Äänestykset Ostaisitko GTA V:n, jos se tulisi uudelle sukupolvelle?
  • 37% Jep!
  • 27% Ehkä
  • 37% En
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut
0
Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

Black Ops 2 mini edit: 3 Days|3 Clips

My entry for the Gamereactor Gamescom competition. All clips were captured over three days of playing FFA in Black Ops 2. To, hopefully, stand out, I decided to add a bit of editing and music (which is copyright free btw). Hope you enjoy :)


0
Shinobi | ARVOSTELU?

Shinobi | ARVOSTELU?

Yksi oudoin reboot suositulle pelisarjalle? ?((???))? Join Maker Studios: http://awe.sm/gKMwD ?((???))? Shinobi thumbnail art: http://pertheseus.deviantart.com/ ---------------------------------------------------------------------- Kiitos jos pidit! Jaa ihmeessä tätä videota kavereillesi ja tuttavillesi! Paina tykkää nappia! Se auttaa, oikeasti ja arvostan sitä paljon! Tilaa - nappulaa saa myös hyödyntää jotta näet milloin minulla tulee uusia videoita! Kiitokset tuesta! ---------------------------------------------------------------------- ?((???))? Kotisivu: http://imaschichan.wordpress.com/ ?((???))? Twitter: http://twitter.com/imaschi ?((???))? Striimi: http://twitch.tv/imaschi ?((???))? Facebook: https://www.facebook.com/imaschichan ?((???))? Tumblr: http://imaschichan.tumblr.com ?((???))? deviantArt: http://imaschi.deviantart.com


0
Nordschleife / AC Cobra

Nordschleife / AC Cobra

Fenomenala moddar till Assetto Corsa: Nordschleife: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/wip-nordschleife-by-snoopy.9846/ Shelby Cobra: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/ Real Head Motion: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/real-head-motion-0-7-9.4755/ VisorXForce: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/update-visorx-v2-4-and-visorxforce-v1-0-5-real-helmet-visor-app-internal-driver-view.8115/


0
Call of duty black ops 2 gameplay

Call of duty black ops 2 gameplay

Team Deathmatch on Slums, I managed to get 35-1 game Lyckades få en grym match på Slums i black ops 2. Matchen avslutades med 35-1


1
Battlefield 4

Battlefield 4

Lidlin räkäpää ammukset ja Lidlin riot shields :D
0
Sniper ProPain

Sniper ProPain

här är ett litet klipp med ett par sniper kills Search and Destroy

BETA +