Suomi
JäSENARVIO

Halo: The Master Chief Collection

"Halo: The Master Chief Collection on jokaisen Halo fanin saatava...." "Halo: The Master Chief Collection on jokaisen Halo fanin saatava..." "Halo: The Master Chief Collection on jokaisen fanin saatava..." "Halo: The Master Chief Collection is a must buy for Halo fans..."

Okei, joo... tota ollaan toistettu useammassa paikassa, mutta anna kun kerron yksinkertaisen faktan, jos haluat pitää muistosi Halo-sarjasta jäljellä, sinun melkeenpä pitää olla pelaamatta Master Chief Collectionia. Älä ymmärrä väärin, tarina on loistava Halo sarjassa, mutta odotin innolla sitä kuinka pääsen taas pelailemaan Halo 2:sta moninpelinä. Kaikki Achievementit ja Gamerscoret, yhtä Taivasta minulle. Tämä oli unelma. Sain pakkauksen Joululahjaksi, menin Halo: Combat Evolved Anniversaryn läpi Legendarylla keräämällä kaikki kallot ja terminaalit. Peli on loistava, vaikkakaan en osanut jostain syystä arvostaa peliä vuonna 2011 kun se alunperin julkaistiin.

Innoissani, kokeilen Halo 2: Anniversary moninpeliä, tuntuma on aivan mahtavaa. Aivan kuin Halo 3 sekä Halo 2 olisi sekoitettu, siellä olemalla väin vähän Halo 4:sta, kuten selostus ääni olemalla Halo 4:sta, ja peli vain loisti mahtavuudelta. Niin monta eri pelilistaa, Halo: Combat Evolvedille oma, Halo 2:lle oma, Halo 3:lle oma, Halo 2: Anniversarylle oma, Halo 4 on vain parissa pelilistassa todistaen että 343 Industries ei varmaan piittaa liikaa Halo 4:sta (vaikka oli heidän oma peli; ja omasta mielestäni Halo 4 ei ole kovin huono verrattuna osaan Halo: Reach, joka oli Bungien viimeinen Halo peli, ja harkittuna mitä Reach oli, onneksi oli Bungien viimeinen Halo peli).

Tämä oli todellakin unelm... miksi matsi heitti minut pihalle? Okei, noh... mennään kaverin kanssa samaan peliin. Olen hänen ruudulla hänen pelissä, omassa ruudussani en ole. Menen hakemaan matsia ja kaverini hakevat matsia, yhtäkkiä teleporttaan kaverieni peliin. Mitäs helvettiä? En voi muuta sanoa kuin että ne legendat, joita olet saattanut kuulla netissä tämän kokoelman moninpelistä, ovat totta. Pelin moninpeli on kamalaa. Surullisimmaksi tästä saa asian on se että tämä todellakin on unelma pakkaus, mikä saa sinut viellä surullisemmaksi kun et saa pelata sitä.

Mutta hei, positiivisena he laittavat osan Halo 3: ODST DLC:nä Xbox One-ai, se on vain avoina niille ketkä ovat ns. "kokenut moninpeli ongelmia." Sain tämän pakkauksen Joululahjaksi 24.12.2014, ja pelasin moninpeliä ensimmäisen kerran varmaan 28.12.2014? Ehkä, jotain siihen suuntaan. Moninpeli ei toimi. Mitä vittua? 343 Industries tekee loistavan lupauksen, kun peli tulee ilmaiseksi niille ketkä on kokenut moninpeli ongelmia, mutta se ei tietenkään tule niille ilmaiseksi ketkä myös on kokenut moninpeli ongelmia vain pari päivää myöhemmin.

Ja minä toivoisin että tämä olisi pieni juttu, mutta kun se ei ole. Sinä odotat 30 minuuttia matsia, jonka peli voi lopettaa ilman syytä nykyään. Jos menet pelaamaan pelimuotoa Big Team Battle, ilmeisesti tässä pelilistassa on bugi, jonka itse juuri koin ja tiedän sen olevan totta; peli alkaa saman tien kuin se loppuukin. Elikkä hra. Halo sanoo "Slayer", jonka jälkeen hän sanoo samantien perään "Game Over."

Omasta mielestäni hauskin asia tätä tarinaa on että Kampanjat (Halo: Combat Evolved Anniversary ja Halo 2: Anniversary on kehitellyt Saber Interactive; Halo 3:n kehittelyt Bungie; Halo 4:n kehittellyt 343 Industries (paskin peli kokoelmaa)) toimii loistavasti, sekä Halo 2: Anniversary moninpeli (jonka on kehitellyt Certain Affinity) ja välinäytteet Halo 2: Anniversaryssä (jotka on kehitellyt Blur Studio) näyttää kakun ja kahvin herkulliselta sekoitukselta. Mutta se yksi asia jota 343 Industrien piti tehdä tälle pelille (pitää yllä moninpeli servereitä ja antaa tukea onlinelle) on täysin epäonnistumista.

Lyhyesti sanoen, en tule innolla odottamaan Halo 5: Guardians pelin moninpeliä (josta on muuten Beta, ja juonenkäännös on se että tämä kyseinen Betakaan ei toimi, ja lisää Betoja ei ole tulossa), mutta sen kampanja ja tarina tulee vetämään minut sisään, sillä ainakin 343 Industries tekee loistavaa työtä Halo sarjan tarinan kanssa. Vakavasti, katso Halo 2:n Terminaali videot jos haluat hyvin mielenkiintoista taustatarinaa.

Melkeinpä kaikki tässä pelissä on ehdoton...

10/10

Mutta ongelmahan on se että kaikki on loistavaa, paitsi moninpeli...

Täten, kaikki muut aspektit tässä pelissä saa 10/10, kunnes moninpeli saa seuraavan...

3/10

Jos menemme tämän mukaan, teen oudon matikka laskun ja sanon että tämän pakkauksen arvo laskee seuraavaan tulokseen...

6/10.

Keskiarvo: 6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10