Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä


Kilpailut

Lajittelu: Kaikki / Aktiiviset / Päättyneet

Tekken 7 -kisa

Tekken 7 julkaistaan perjantaina 2. kesäkuuta. Sen kunniaksi Gamereactorissa kisataan viikon ajan Tekkenin tietämyksestä. Palkintona on yksi (1) kappale hervottoman kokoista laatikkoa, jossa on päheä Tekken-veistos ja metallinen kotelo pelilevyä varten. Huomio: kotelon sisällä EI ole itse peliä.

Assassin's Creed -kilpailu

Michael Fassbenderin ja Marion Cotillardin tähdittämä Assassin's Creed -elokuva julkaistaan Blu-raylla 29. toukokuuta. Tätä juhlistaen Gamereactorissa kisataan seuraavan viikon ajan AC-sarjan ja elokuvan tietämyksestä. Palkintona on kolmelle (3) voittajalle Blu-ray-versio Assassin's Creed -elokuvasta. Kilpailuaika on ma 22.5. klo 08:00 - su 28.5. klo 23:00. Palkinnot tarjoaa Twentieth Century Fox. Onnea kisaan!

Steel Series -kilpailu

Kisan aiheena on Steel Series tuotteineen. Palkinnot kolmelle oikein vastanneelle ovat seuraavat: 1) Steel Series Rival 500 -hiiri, 2) QcK Limited -hiirimatto ja 3) suurikokoisempi QcK+ Limited -hiirimatto. Kisa alkaa keskiviikkona 3.5. klo 08:00 ja päättyy 10.5. klo 14:00. Palkinnot tarjoaa Steel Series. Onnea kisaan!

Dark Souls III GOTY -kilpailu

Perjantaina 21. huhtikuuta julkaistaan Dark Souls III: The Fire Fades Edition, joka pakkaa samaan pakettiin Dark Souls III:n ja siihen julkaistut kaksi lisäosaa. Nyt Gamereactorissa kisataan kolmesta (3) paketista, joista kukin sisältää Dark Souls III: The Fire Fades Editionin (PS4), Red Knight -patsaan ja kokonaisuus on pakattu Dark Souls III -teemaiseen puulatikkoon. Vastaamalla oikein kysymyksiin olet mukana skabassa.