Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä

Lataa Gamereactor PDF-lehtenä!

Täältä voit ladata Gamereactorin vanhoja numeroita PDF-lehtenä. Uuden lehden ilmestyessä jakeluun laitamme edellisen numeron ladattavaksi. Tarvitset tiedostojen katseluun ilmaisen Adobe Reader -ohjelman. PDF-tiedosto on mainoksia myöten identtinen paperilehden kanssa.

Gamereactorin nr 66 kansi
Gamereactor nr 66
Keväinen Gamereactor on täyteen ahdettu peleihin ja niiden maailmaan paneutuva lukupaketti. Mukana 48 ilmaista sivua arvioita, ennakoita, uutisia ja paljon muuta.
Gamereactorin nr 65 kansi
Gamereactor nr 65
Gamereactorin vuoden 2015 ensimmäinen lehti pistää riviin vuoden odotetuimmat pelit, leffat ja ilmiöt. Kuumien ennakoiden ja arvioiden lisäksi mukana artikkeli vuoden kuumimman roolipeliseikkailun The Witcher 3:n parissa.
Gamereactorin nr 64 kansi
Gamereactor nr 64
Vuoden 2014 viimeinen Gamereactor-lehti! Vuosi päätetään valitsemalla parhaat pelit, hienoilla ennakkoilla, arvioilla ja artikkeleilla. Mainio lukupaketti jälleen tiedossa – muista hakea omasi tai tilata suoraan kotiin!
Gamereactorin nr 63 kansi
Gamereactor nr 63
Lokakuu on täynnä hurjastelun huumaa. Jättiartikkelissa perehdytään kunnianhimoiseen Project Cars -autosimulaattoriin ja arvioissa tarkastelussa ovat Forza Horizon 2 ja Driveclub. Mukana myös hurja paketti muita syksyn kuumien uutuuspelien arvioita.
Gamereactorin nr 62 kansi
Gamereactor nr 62
Syyskuun Gamereactor pistää pystyyn turpakäräjät! Mukana muun muassa artikkeli toimituksen suosikkitaistelupeleistä, Mortal Kombat X -ennakko sekä tietysti kuumimmat arviot, kuten Destiny, NHL 15, Hyrule Warriors!
Gamereactorin nr 61 kansi
Gamereactor nr 61
Gamereactorin elokuun numerossa tupla-artikkeli pelaamisesta ja sen ilmiöistä sekä kesän kuumimmat arviot ja ennakot.
Gamereactorin nr 60 kansi
Gamereactor nr 60
Gamereactorin kesänumero (kesä-heinäkuu) pamauttaa sivuille lokoisaa luettavaa mm. Evolven, uuden Call of Dutyn sekä 60. numeron arvoisen juhla-artikkelin voimin.
Gamereactorin nr 59 kansi
Gamereactor nr 59
Gamereactorin kevätnumeroa dominoi kaksi massiivista ja asiapitoista artikkelia loppuvuoden kovimmista peleistä. Lue kaikki Civilization: Beyond Earthistä ja Destinystä!
Gamereactorin nr 58 kansi
Gamereactor nr 58
Gamereactorin maaliskuun numerossa tehdään katsaus tuleviin huippupeleihin ja arvioidaan kuukauden kuumimmat uutuudet mecharäiskinnöistä South Parkin animoituihin rääväsuihin.
Gamereactorin nr 57 kansi
Gamereactor nr 57
Hanaa! Gamereactorin helmikuun numerossa hurjastellaan autopeleissä niin artikkelissa, ennakoissa kuin arvioissakin. Mukana myös sellaiset uutuudet kuin Evolve, Thief ja Castlevania: Lords of Shadow 2.
Gamereactorin nr 56 kansi
Gamereactor nr 56
Tulevaisuus on nyt! Uudet pelikonsolit ovat täällä ja ensimmäisenä testissä on PS4. Mukana on myös upean syvällinen artikkeli nykyisen konsolisukupolven historiaan sekä hullu määrä loppuvuoden kuumimpia peliarvioita.
Gamereactorin nr 55 kansi
Gamereactor nr 55
Lokakuun Gamereactor pamauttaa kehiin hurjan määrän kuumia arvioita. Kovin näistä lienee Batmanin uusi seikkailu, mutta alkusyksyn pelitarjonta on katettu kokolailla mainiosti. Kuukauden artikkelissa pohdimme pelien tarinankerronnan kehitystä ja tulevaisuutta. Loistava lukupaketti on jälleen luvassa!
Gamereactorin nr 52 kansi
Gamereactor nr 52
Gamereactorin kesänumero tarjoaa huikean paketin peliaiheista luettavaa. Mukana on jättikatsaus ehkä vuoden odotetuimpaan peliin Grand Theft Auto V:een, arviot The Last of Us ja Remember Me -peleistä sekä paljon ennakoita.
Gamereactorin nr 51 kansi
Gamereactor nr 51
Gamereactorin 51. numerossa otetaan kevät vastaan tupla-artikkelin voimin. Vierailimme kotimaisen Almost Humanin luona utelemassa Legend of Grimrock II:sta sekä tutustumassa Eidoksella Thiefin uuteen tulemiseen.
Gamereactorin nr 50 kansi
Gamereactor nr 50
Gamereactorin 50. numero on rokkaavan kova lukupaketti. Mukana on nimittäin upea, 8-sivuinen Ken Levinen haastattelu sekä Pohjoismaiden ensimmäinen arvio Bioshock Infinitestä. Muita kuumia arvioita ovat mm. Sly Cooper: Thieves in Time sekä Lego City Undercover.
Gamereactorin nr 49 kansi
Gamereactor nr 49
Täysin uudistettu ilme ja kaikki kovimmat pelit samoissa kansissa - helmikuun lehti on pienen tauon jälkeen mahtava paluu päiväjärjestykseen. Lehdessä arvioimme muun muassa Crysis 3:n ja Metal Gear Risingin. Lisäksi listaamme 25 vuoden odotetuinta peliä ja testaamme muun muassa Splinter Cell: Blacklistiä.
Gamereactorin nr 48 kansi
Gamereactor nr 48
Loka-marraskuun yhteinen Gamereactor on tavallista tuhdimpi paketti. Mukana ovat tietysti kuumimmat arviot ja ennakot, mutta myös uusi osto-opas, joka tarjoaa apua pelitulvaan listaamalla toimituksen suosikkipelejä kaikilta alustoilta.
Gamereactorin nr 47 kansi
Gamereactor nr 47
Tekken Tag Tournament 2, Borderlands 2, NHL 13, F1 2012 ja monia muita - hurja lukupaketti on käsillä syyskuussa! Mukana myös Gamereactorin historian pisin artikkeli, jossa juhlitaan Final Fantasyn 25-vuotista taivalta.
Gamereactorin nr 46 kansi
Gamereactor nr 46
Elokuun Gamereactorissa silmäillään syksyn kuumia uutuuksia, kuten Need for Speed: Most Wantedia, Resident Evil 6:ta ja Guild Wars 2:ta. Arvioimme myös Suomen ensimmäisenä lehtenä Transformer: Fall of Cybertronin!
Gamereactorin nr 45 kansi
Gamereactor nr 45
Kesänumero pitää sisällään suuren E3-katsauksen, upean The Elder Scrolls Online -artikkelin sekä läjäpäin kuumia arviota ja ennakoita.
Gamereactorin nr 44 kansi
Gamereactor nr 44
Toukokuun numerossa listaamme 100 parasta kavereiden kanssa pelattavaa peliä ja arvioimme muun muassa Max Payne 3:n, Dirt Showdownin, Dragon's Dogman ja Mario Tennis Openin. Mukana ovat myös kuumat ensisilmäykset Black Ops II:een ja FIFA 13:een.
Gamereactorin nr 42 kansi
Gamereactor nr 42
Maaliskuun numerossa otamme katsauksen Metal Gear -sarjan historiaan suuressa artikkelissa. Huippukuumissa arvioissa muun muassa Mass Effect 3, Street Fighter X Tekken ja Kid Icarus: Uprising.
Gamereactorin nr 41 kansi
Gamereactor nr 41
Gamereactorin vuoden ensimmäisessä numerossa arvioimme PS Vitan, tarkastamme helmikuun kuumimmat pelit ja listaamme 20 mielenkiintoista julkaisua tulevalta vuodelta.
Gamereactorin nr 40 kansi
Gamereactor nr 40
Vuoden 2011 viimeinen Gamereactor kokoaa yhteen vuoden parhaat pelit massiivisessa 12-sivun artikkelissa. Otamme myös yksinoikeussilmäykset uusiin Rainbow 6 ja Transformers -peleihin.
Gamereactorin nr 39 kansi
Gamereactor nr 39
Talvi lähestyy ja pelitulva on hurja. Marraskuun numerossa on katsaus Segan sinisen siilin historiaan ja arvioita mahan täydeltä. Suurennuslasin alla ovat mm. Skyrim, Modern Warfare 3, Battlefield 3, Saints Row: The Third ja Assassin's Creed: Revelations.
Gamereactorin nr 38 kansi
Gamereactor nr 38
Lokakuun Gamereactor purkaa syksyn mahtavaa pelitulvaa ja arvioi mm. Batman: Arkham Cityn, Ragen, Forza Motorsport 4:n, Dark Soulsin, Ace Combat: Assault Horizonin sekä monia muita. Artikkelissa otamme silmäyksen ensi vuoden kovimpaan tieteisseikkailuun Mass Effect 3:een.
Gamereactorin nr 37 kansi
Gamereactor nr 37
Syyskuun Gamereactor iskee salaman lailla. Ensimmäisenä Euroopassa esittelemme uuden Syndicaten ja arvioimme Gears of War 3:n. Lisäksi lehdestä löytyy muun muassa upeat NHL 12, F1 2011 ja Dead Island ja Resistance 3 -pelien arviot. Tätä ei kannata jättää väliin!
Gamereactorin nr 36 kansi
Gamereactor nr 36
Esittelyssä NCsoftin uusi verkkoroolipeli Wildstar sekä kotkalainen Nitro Gamesin osalta. Muhkea, peräti 11 sivun ennnakkoarviopakettissa huippuodotettuja pelejä: The Legend of Zelda: Skyward Sword, Rage ja Pro Evolution Soccer 2012.
Gamereactorin nr 35 kansi
Gamereactor nr 35
Kesälehdessä mukana kattava E3-reportaasi, ensimmäiset silmäykset Hitman: Absolutioniin ja kotimaiseen Ridge Racer: Unboundediin. Arvioissa löytyvät mm. Infamous 2, Duke Nukem Forever, Dungeon Siege III ja Child of Eden.
Gamereactorin nr 34 kansi
Gamereactor nr 34
Toukokuun Gamereactor on täynnä uusimpien pelien arvioita. Mukana LA Noire, Brink ja Dirt 3. Ennakoissa puolestaan löytyvät Deus Ex: Human Revolution, Star Wars: The Old Republic ja Warhammer 40,000: Space Marine.
Gamereactorin nr 33 kansi
Gamereactor nr 33
Huhtikuussa kaivamme esiin jälleen kadotettuja pelejä, tutustumme uuteen Resident Evil -peliin sekä katsomme miltä uusi Saint Row näyttää. Mukana on jälleen läjäpäin kuumia ennakoita, arvioita niin pelien kuin elokuvienkin maailmasta.
Gamereactorin nr 32 kansi
Gamereactor nr 32
Gamereactorin 32. numero räjäyttää tajunnan kahdella kiven kovalla artikkelilla. Esittelyssä ovat Prey 2 ja Rage. Testissä myös Battlefield 3:n yksinpeli. Lehti on täynnä loistavia ennakkosilmäyksiä ja peli- ja elokuva-arvioita.
Gamereactorin nr 31 kansi
Gamereactor nr 31
Lehden numero 31 starttaa Gamereactorin 2011:n ryminällä. Yksinoikeus-artikkeleissa SSX: Deadly Descents ja The Elder Scrolls V: Skyrim. Vierailimme myös Nintendolla testaamassa 3DS:n ja leijonanosan julkaisupeleistä.
Gamereactorin nr 30 kansi
Gamereactor nr 30
joulukuu 2010
Gamereactorin nr 29 kansi
Gamereactor nr 29
marraskuu 2010
Gamereactorin nr 28 kansi
Gamereactor nr 28
lokakuu 2010
Gamereactorin nr 27 kansi
Gamereactor nr 27
syyskuu 2010
Gamereactorin nr 26 kansi
Gamereactor nr 26
elokuu 2010
Gamereactorin nr 25 kansi
Gamereactor nr 25
kesä-heinäkuu 2010
Gamereactorin nr 23 kansi
Gamereactor nr 23
huhtikuu 2010
Gamereactorin nr 22 kansi
Gamereactor nr 22
maaliskuu 2010
Gamereactorin nr 21 kansi
Gamereactor nr 21
helmikuu 2010
Gamereactorin nr 20 kansi
Gamereactor nr 20
marras-joulukuu 2009
Gamereactorin nr 19 kansi
Gamereactor nr 19
lokakuu 2009
Gamereactorin nr 18 kansi
Gamereactor nr 18
syyskuu 2009
Gamereactorin nr 15 kansi
Gamereactor nr 15
huhtikuu 2009
Gamereactorin nr 14 kansi
Gamereactor nr 14
maaliskuu 2009
Gamereactorin nr 13 kansi
Gamereactor nr 13
helmikuu 2009
Gamereactorin nr 12 kansi
Gamereactor nr 12
joulukuu 2008
Gamereactorin nr 11 kansi
Gamereactor nr 11
marraskuu 2008
Gamereactorin nr 10 kansi
Gamereactor nr 10
lokakuu 2008
Gamereactorin nr 9 kansi
Gamereactor nr 9
syyskuu 2008
Gamereactorin nr 8 kansi
Gamereactor nr 8
elokuu 2008
Gamereactorin nr 7 kansi
Gamereactor nr 7
kesä–heinäkuu 2008
Gamereactorin nr 6 kansi
Gamereactor nr 6
toukokuu 2008
Gamereactorin nr 5 kansi
Gamereactor nr 5
huhtikuu 2008
Gamereactorin nr 4 kansi
Gamereactor nr 4
maaliskuu 2008
Gamereactorin nr 3 kansi
Gamereactor nr 3
helmikuu 2008
Gamereactorin nr 2 kansi
Gamereactor nr 2
joulukuu 2007
Gamereactorin nr 1 kansi
Gamereactor nr 1
Marraskuu 2007 - ensimmäinen suomalainen Gamereactor!
Äänestykset Kuka voittaa E3-messut?
  • 44% Nintendo
  • 44% Sony
  • 11% Microsoft
Tulokset