Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
FacebookFacebook

Käyttäjän sonicnanoforce tervehdys

Terve profiilini lukija/katsoja.
Olen tällänen mukava henkilö,joka pitää pelaamisesta jne.Minut voi lisäillä kaveriksi ihan vapaasti myös steam-palvelussa ,steam tunnukseni on Le Rempsu,Live palveluun voi kanssas lisäillä kaveriksi tykkään pelata co-op pelejä ja netissä kavereiden (jos on live aikaa löytyy) kanssa.

Arvioni
Tilastot
Liittynyt jäseneksi:2010-12-04
Kommentit 144
Edelliset vierailijat
Vieraskirja

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!

:D :) :( :-o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;-) :idea: :arrow: :| :mrgreen: :clap: :dance: #-o =; :^o [-X :pray: 8-[ :sick: :-# [-( :-k :-- Bold Italic Underline Spoiler


 • Kirjoittaja: Juffe
  2012-07-24 19:29
   
 • Kirjoittaja: Juffe
  2012-07-11 00:58
  Heh hyvin myöhäiset onnittelut.
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2012-04-02 12:42
  April fools
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2012-03-14 18:13
  Onnittelut, luin livefeedisi ja ilmeisesti on hyvin opiskelut/työt sujuneet Kyllä mullekin tuollainen kelpais
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-12-28 18:34
  Sinänsä kyllä tarina kiinnostaisi itseänikin, mutta juuri se pelattavuus häiritseekin. Esimerkiksi nukutusnuolten yms. ampuminen on tuskaa ja välillä sain Adamin aika hienosti jumiin, niin että kun yritin tähdätä niin hahmo jumitti eikä mennyt enää ollenkaan suojan taakse ja kävikin BOOM! headshot. Lopulta vain juoksin koko kentän läpi ja siinähän sitä aikaa menikin kun kuolin sen kymmenisen kertaa prosessissa...
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-12-21 14:42
  Nooh siinähän nyt oli kaikenlaista häslinkiä, en oikein osaa pelata sitä ja saman kohdan pelaamiseen 10 kertaa menee liikaa aikaa. Luovutin noin tunnin tai kahden jälkeen eikä kyllä huvittaisi enää pelata sitä...
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-12-19 23:14
  Noniin, hyvää lomaa sitten vain Itsekin ajattelin aloitella kohta Deus Exän tai L.A. Noiren kun ne ovat odotelleet jo pelaamista jonkin aikaa. Että sellaista

  PS. Ei ole omapiirtämäni tuo avatar, löysin sen netin ihmeellisestä maailmasta. Mutta olisihan se kiva osata noin hyvin piirtää
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-12-18 17:18
  Mitäs olet puuhaillut nyt kun loma alkoi? Skyrimia hakattu paljonkin?
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-11-09 19:12
  Wuhuu ostin Oblivionin tänään ja vieläpä anniversary editionin En ole kyllä ehtinyt pelailla sitä vielä mutta kuitenkin
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-29 17:48
  Juu katselin että Oblivionin anniversary editionin voisi saada varmaan 20-30 eurolla (jos ei nyt mene pahasti alakanttiin tuo arvio). Harmi vaan että Oblivionia on aika vaikea löytää puhumattakaan tuosta Morrowindistä. Uu, paljos tuo ennakkotilaus maksoi ja ostitko special editioninkin? Varmaan se kangaskin on hieno, luultavasti paperinen kartta voisi olla hienompi mutta kangas kestää paremmin kuin haperoinen paperi
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-28 18:15
  Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa, tosin taitaa jäädä julkaisupäivänä hyllyyn ainakin omalta osaltani. En ole aikaisemmin pelaillut Elder Scrollsia, mutta jos onnistun löytämään Oblivionin tai Skyrimin halvalla niin varmasti ostan Itse taisit ennakkotilata sen?
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-21 00:57
  Itse ainakin pidin AC:n moninpelistä ja pelailen sitä aina välillä jos on tylsää Toki varmasti sekin vaikuttaa että itse pidän enemmän AC:n kaltaisista hiiviskelymoninpeleistä kuin esim. räiskinnöistä. Mutta AC on myös hyvä yksinpelin osalta, tosin pitää katsoa mitä uusimmasta Revelationista oikein tulee, loppuukohan hyvät yksinpelit siihen. Brotherhood oli ok mutta juoneltaan aika yllätyksetön (pelin loppua lukuunottamatta)

  Uu jeah, yleensäkin pelaan kaikki sivutehtävät kyllä läpi mutta positiivista on jos ne liittyvät myös päätarinaan. Sivutehtävät ovat ihan hauskoja vaikka eivät liittyisi juoneen (kunhan turhia sivuteht. ei ole liikaa), mutta kai on jotain motivaatiota pelata sivut. jos niistä saa lisää tietoa hahmoista yms. Nythän olisi aikaa pelaillakin kun on lomaa töistä, ja onkin tullut aika ahkerasti pelailtua tämä viikko. Ainakin kaksi peliä läpi tällä viikolla (tosin toinen ei ihan alusta asti mutta kuitenkin) Sinullakin on ilmeisesti syyslomaa, joten ei muuta kuin hauskaa lomaa vain.
   
 • Kirjoittaja: Oikeest
  2011-10-14 21:14
  No sori... tuota tossa sun esittelyssäs luki että olisit mukava tyyppi.
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-12 22:47
  Kylläkyllä houkuttelisi, mutta aika arvokas paketti on kyseessä, varmaan jotain 100 e @__@ Itse himoitsen eniten sitä Encyclopediaa eli tietokirjaa AC:n maailmasta, mutta toisaalta sen saisi ostettua netistä erikseenkin, joten pitää harkita Itselläni ainakaan kyllä ei ole oikeastaan varaa siihen. Uskon kyllä, että peli ilmestyy tämän vuoden puolella vielä, nyt on muutama arvostelukin tullut jo siitä, mutta olen skeptinen sen suhteen miten paljon uutta siihen on saatu edellisestä pelistä. Ainakin moninpelin beta oli melko samanlainen kuin Brotherhoodin moninpeli.
   
 • Kirjoittaja: Oikeest
  2011-10-12 22:07
  Vai että mukava henkilö!
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-08 13:49
  Kaupasta nyt ei kannata ostaa mitään, Ahvenanmaalta tai ulkomailta saa halvemmalla. Mutta esimerkkinä jos olisin odottanut vaikka ensi kesän alennuksiin, useimmat syksyllä/talvella ilmestyvät saa silloin about 25-35 € ja siihen päälle 4 € Explosive Mission packistä on 39 €. Ei ole suurta eroa tuohon Ahvenanmaalta ostettuun Deus Exään, joka maksoi 43 €, mutta jos kyseessä olisi ollut kalliimpi peli niin säästö olisi ollut isompi. Eniten itseäni päähänottava ostos oli AC:Brotherhood, jonka ostin Special Editionin varmaan 70 € ilmestyessä (ja ostin sen vielä niin halvalla kuin vain sai), ja myöhemmin kaikki tavarat jaettiin DLC:n mukana, joka maksoi 10 €. Eli periaatteessa maksoin samoista tavaroista 80 € kun halvimmalla olisin päässyt varmaan 40-50 € Joten en todellakaan osta nyt uusinta AC:tä ennakkotilauksena vaikka himoitsisin Animus Editionia, ihan mielenosoituksena vain

  Hups, tulipa pitkä sepustus. @_@
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-06 21:51
  Jep, amk varmaan rajoittaa pelaamista aika mukavasti, yksi kaverini on nyt amk:ssa ja joka viikonloppu tuntuu olevan läksyjä tehtävänä O_o Töissä on sentään sinänsä helpompaa, ettei siihen tarvitse käyttää aivoja kummemmin (en sentään ydinpommia väsäile töissä tai mitään) eikä tule läksyjä En tiedä oletko kuullut esim. Pasifist-achievementistä, senkin voisi jossain vaiheessa hankkia niin tulisi peli pelattua pariin kertaan eri tyyleillä läpi. Ja juuri tunnelman takia ajattelinkin pelata sen melkein kertaistumalta läpi, koska on ärsyttävää kun puolet juonesta ehtii unohtaa pelikertojen välillä.

  Ja ostin Augmented Editionin, joten sain Explosive Mission packin, jotka olisi muuten voinut ostaa Storestakin ~4 eurolla. Nice, mitä järkeä on ennakkotilata mitään kun samat tavarat saa ostettua myöhemminkin?
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-10-05 22:15
  Aika alussa olen vielä, olen vasta parin tunnin verran sitä aloitellut. Olen tavallaan säästellyt sitä vapaapäiviä varten ja ajattelin sen pelata jossain vaiheessa melkein kertaistumalta läpi Ikävä kyllä työt rajoittavat aika tehokkaasti pelaamiseen kuluvaa aikaa ja muutenkin olen töiden jälkeen koomassa koko loppupäivän (aamuherätykset eivät oikein ole alaani) En ole koko syksyn aikana pelaillut varsinaisesti kuin yhtä peliä ja pelit vain kasaantuvat Oletko itse pelannut sen jo läpi ainakin pariin kertaan?
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-09-29 17:38
  Ei huolta, en hämmentynyt tai mitään, ajattelin vain vastata siihen sitten kun saan pelattua Deus Ex:n läpi ^^ Nyt on vähän hankala saada keskustelua aikaan kun peli on edelleen pahasti kesken (vaikka tarkoitukseni olikin pelata se jo aikoja sitten, mutta on ollut kiireitä). Mielestäni kommenttisi oli täysin asiallinen eikä siinä ollut mitään outoa Mutta ainakin olen samaa mieltä siitä että kyseessä on erittäin hyvä peli.
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-09-20 17:04
  Deus Ex on kyllä samperin hyvä! Aluksi pystyin vain ihailemaan kuinka siisti peli oli oikeasti kyseessä ja pelaillessa innostukseni vain kasvoi (ja ajattelin jo ennen pelin ilmestymistä sen olevan siisti, joten on aika ihme että innostuin vielä enemmän kun pääsin pelaamaan sitä) En ole kuitenkaan ehtinyt hirveästi sitä pelailla vielä, vaikka onhan se jo pari viikkoa odotellut kunnollista pelaamista. Mistä itse olet pelissä erityisesti pitänyt?
   
 • Kirjoittaja: zanttu7
  2011-09-14 20:52
  Okei... Itse keräilen 40K:ssa Tau:ta. Ja sitten taas perus warhammerissa (FaBa) kerään Warriors of Chaos. Ja jos olet sattunut koskaan kuulemaan Gamesworkshopin myös mainiosta pelistä nimeltä BloodBowl, niin siinäkin keräilen Chaosta.
   
 • Kirjoittaja: zanttu7
  2011-09-08 20:46
  Keräiletkös muuten warhammereita? Kun ainakin tossa Space Marinen arvostelu-keskustelussa mainitsit olevasi kiinnostunut ko. sarjasta. Jos keräät niin mitäs joukkoja?
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-07-09 16:15
  Myöhästyneet synttärionnittelut muuten
   
 • Kirjoittaja: Lartzu
  2011-07-07 19:26
  No, kiire ja kiire, mutta elokuun alussa loppuu täydennyshaku, eli sitä ennen pitäisi jotain itseään kiinnostavaa opiskeltavaa keksiä. Keväällä oli vähän sama ongelma ja hain monelle eri alalle mitkä nyt vaikuttivat kiintoisalta.. Jos nyt asian ymmärsin oikein niin täydennyshaussa ei ole niin paljon eri aloja valittavana kuin keväällä, joten itseäni kiinnostavia aloja on nyt vähemmän valittavana. Tai sitten pitäisi keksiä tekemistä vuodeksi ja hakea uudestaan keväällä, mutta elokuussa pitäisi päättää joka tapauksessa.
   
 • Kirjoittaja: Juffe
  2011-07-06 23:54
  Mikäs täs pelates. Live loppuu kohta.
   
 
Ensimmäiselle sivulleEdelliselle sivulle (1)Viimeiselle sivulleSeuraavalle sivulle (2)
 1. 01
 2. 02
sonicnanoforce
 • Ikä:
  22
 • Sukupuoli:
  Mies
 • Lempiohjelma televisiossa:
  Rillit huurussa,satunnaiset tv-ohjelmat
 • Lempielokuva:
  The Riddick,Zombieland,Halo legends, The Book of Eli, Source Code,
 • Kiinnostuksen kohteet:
  Pelaaminen,Lukeminen musiikin kuuntelu jne...
 • Ammatti:
  Opiskelija
 • Pitää:
  pitämisestä
 • Maku:
  suolainen
 • Wii Friendcode:
  -
 • Playstation Network ID:
  -
 • Xbox Live Gamertag:
  Sonicnanoforce
Äänestykset Miten haluat ensisijaisesti tehdä pelihankintasi?
 • 25% Hankkia digitaalisena
 • 33% Käydä paikan päällä kivijalkakaupassa
 • 42% Tilata suoraan kotiin verkkokaupoista
Tulokset

USERTV

Lajittelu: Uusimmat ohjelmat / Katsotuimmat ohjelmat / Eniten kommentoidut

0
My first vlog

My first vlog

Kirjoittaja magnus og myggen

Here’s an old Gamereactor intern showing my crazy good life in the US. More to come.0
Sniper-Island

Sniper-Island

Kirjoittaja Maximilian-R

Loooong Distance Sniper kills from an Island. A 9000$ bounty on your head will keep them coming.
0
How to get 5 millions in one minute!!!

How to get 5 millions in one minute!!!

Kirjoittaja AG Jati

Okej, videon är bara suddig och jobbig. Så jag förklarar det här under istället: 1) Installera inte dem senaste patcherna för spelet. Då kommer inte glitchet att fungera, 2) Du behöver en cup(Ibiza Cup eller Hawaii Cup) tillgänglig. 3) Du måste ha alla tävlingar på guld. 4) Välj valfri Speed-tävling. 5) Sluta på sista plats. 6) Kamma hem 5.000.000 8) Repetera om och om igen tills du känner att du har tillräckligt med stålar. 7) Slösa bort dem på vad fasen du vill!

0
DGF søger folk

DGF søger folk

Kirjoittaja DGF_Danish_Ice

Dette er et klip fra en af vores aftner, kig ind på vores side for at se mere. www.danishgameforce.dk


0
lol

lol

Kirjoittaja BF4JesperWoo

Gameplay By TheGodFather ;)


0
Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Battlefield 2 [PC] | Testar online via GameRanger

Kirjoittaja zedk8

Eftersom GameSpy servrarna är nere så går det utmärkt att skapa ett konto på GameRanger och spela online via det programmet. (Tror att det var GameSpy som höll igång BF2 servrarna men är osäker). Spelar på Wake Island 2007 kartan som kines. (C) Digital Illusion, EA Games.