Suomi
Gamereactor
uutiset
The Elder Scrolls Online

TES Onlinesta lisätietoa ja traileri

Sama moottori kuin Old Republicissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eilen vahvistetusta The Elder Scrolls Onlinesta on paljastunut tarkempaa tietoa - osin ennenaikaisestikin.

Bethesda julkaisi tänään pelin virallisen debyyttitrailerin (alla), mutta sen lisäksi Eurogamer kertoo Game Informerin yksinoikeusartikkelin vuotaneen Internetin sopukoihin.

Vuoto paljastaa useita yksityiskohtia pelin ominaisuuksista. Ensinnäkään kyseessä ei ole The Elder Scrolls V: Skyrimin kaltainen "realistinen" kokemus, vaan ulkoasu on aavistuksen kevyempi ja taistelun tosiaikaisuudesta on luovuttu. Sen sijaan käyttöliittymä on suunniteltu varta vasten MMO-ympäristöä silmällä pitäen, toistaen monia genren perusominaisuuksia.

Kenties pelin mielenkiintoisimpana puolena se sisältää kolme ryhmittymää, jotka kamppailevat Tamrielin hallinnasta. Jokainen ryhmittymä sisältää kolme hahmoluokkaa, ja pelissä voi osallistua jopa satojen pelaajien taisteluihin keisarikunnan hallinnasta. Keisari kruunataan vahvimmasta ryhmittymästä, jonka on sitten alettava puolustaa valtaansa.

Tamriel on tutkittavissa lukuisine provinsseineen aina Skyrimistä Elsewyriin ja Morrowindista Cyrodiiliin, mutta alueet eivät ilmeisesti ole yhtä täydellisiä kuin sarjan yksinpeleissä.

Peli rakennetaan saman Hero-moottorin päälle kuin Star Wars: The Old Republic, ja sen tavoin myös TES Online on täysin ääninäytelty - harvinainen ominaisuus genressä.

Kehityksestä vastaa MMO-veteraani Matt Firor (Dark Age of Camelot), joka luotsaa 250 hengen Zenimax Online Studiosia Bethesdan valvonnassa. Julkaisun on määrä tapahtua 2013.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Kavereiden kanssa seikkailu on hauskaa niin kuin muissakin MMO-peleissä. TESO ei kuitenkaan hengi deluxe-tunnelmaa, jota kuukausimaksullisuus antaisi odottaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä