Suomi
Gamereactor
uutiset
Diablo III

Diablo III huomenna: lue historiikki!

Yömyyntitapahtuma Kampissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Blizzard Entertainmentin uskomattoman odotettu toimintaroolipeli ilmestyy viimein huomenna 15. toukokuuta. Viimeisten tuntien odotuksen lievittämiseksi voi Gamereactorista nyt lukea Diablon tarina -artikkelin, jossa otamme perinpohjaisen katsauksen pelisarjan historiaan.

Diablo III:n pelaaminen ja myynti pyörähtää tietysti käyntiin heti yöllä kello 00:01, jolloin ennakkoon ostetut digitaaliset kappaleet aktivoituvat ja peliä aletaan myydä yömyyntitapahtumissa ympäri maailmaa.

Helsingin suurin yömyynti järjestetään Kampin Anttilassa, jossa ohjelmaa on tiedossa jo kello 21 alkaen. Tiedossa on esimerkiksi Diablo-aiheinen puku- ja tietokilpailu. 100 ensimmäistä jonottajaa saavat lisäksi kaupan päälle fanipaketin, joka sisältää Diablo III -t-paidan, -julisteen sekä Battle.net Authenticatorin.

Diabloon ensimmäistä kertaa tutustuville Blizzard on puolestaan julkaissut uuden trailerin, joka esittelee mistä uudessa pelissä on oikein kyse.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Diablo III (konsoliversio)Score

Diablo III (konsoliversio)

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Diablo on pysytellyt pitkään konsolipelaajien ulottumattomissa, mutta odotus kannatti. Diablo III:n konsolisovitus on nimittäin todella onnistunut.

Diablo IIIScore

Diablo III

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

12 vuoden odotuksen jälkeen Diablo III on viimein täällä. Lue Matin jättiarvio paholaisen paluusta!



Ladataan seuraavaa sisältöä