Suomi
Gamereactor
uutiset
Max Payne 3

Max Payne 3:lle heti lisäsisältöä

Ilmainen Gorilla Warfare julkaisupäivänä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Huomenna julkaistava Max Payne 3 saa heti ladattavaa lisäsisältöä. Ensimmäinen DLC-paketti on nimeltään Gorilla Warfare Pack ja se pitää sisällään kolme Burst-kykyä: Gorillanaamarin, jolla saa lisää adrenaliinia ja teho yllätyshyökkäyksiin, onnenkolikon, jonka avulla vainajilta on parempi mahdollisuus löytää hyviä tavaroita sekä ansan, jolla voi puolestaan aiheuttaa ikävän yllätyksen muille ruumiinryöstäjille.

Gorillapaketti on ilmainen ja löytyy jo Xbox Livestä ja Playstation Networkistä, sillä Yhdysvalloissa peli julkaistiin eilen. Huomista Euroopan julkaisua odotellessa suosittelemme lukemaan Gamereactorin Max Payne 3 -arvion ja osallistumaan kilpailuun, jossa pelin voi voittaa itselleen muutamaan helppoon kysymykseen vastaamalla.

Max Payne 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ARVIO. Kirjoittaja Rasmus Lund-Hansen

Pelot suomalaisen merkkiteoksen jatko-osan sössimisestä voi unohtaa; Rockstar tekee Max Paynelle kunniaa.

0
Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

Max Payne 3:n piti sijoittua Venäjälle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Max Payne 3 julkaistiin vuonna 2012, ja se sijoittui Brasiliaan. Nyt fanitili PayneToTheMax Twitterissä väittää, että tapahtumapaikan piti alun perin olla Brasilian...

4
Max Payne 3 saatavilla myös Macille

Max Payne 3 saatavilla myös Macille

UUTINEN. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vuosi sitten konsoleille ja PC:lle tullut räiskintä löytyy nyt myös Mac-versiona. Pelin voi ladata App Storesta tai Steamistä, jossa se kuuluu Steam Play -ohjelmaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä