LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Suomi
      Gamereactor
      uutiset
      Grand Theft Auto V

      GTA V:lle odotetaan jättimyyntejä

      Analyytikko ennustaa myös julkaisuajan

      Tilaa uutiskirjeemme tästä!

      * Pakollinen tieto
      HQ

      Grand Theft Auto V:n odotetaan myyvän julkaisussaan enemmän kuin sarjan neljäs osa myi ensimmäisenä vuotenaan. Sterne Ageen analyytikko Arvind Bhatia on laskelmoinut, että Rockstar julkaisee pelin ensi vuoden ensimmäisen kolmen kuukauden aikana ja peliä myydään heti 14 miljoonaa kappaletta.

      Rockstar ei ole vahvistanut julkaisuaikaa, mutta sen voi haistaa emoyhtiö Take Twon tulosennusteista. Take Twon liikevaihto edellisenä tilivuotena oli reilut 800 miljoonaa dollaria. Kuluvalle vuodelle yhtiö ennustaa peräti noin 1,8 miljardin liikevaihtoa.

      Take Twon tilivuosi päättyy 31. maaliskuuta 2013, joten jyrkän kasvun kannalta GTA V:n on välttämätöntä ilmestyä ennen huhtikuuta. Bhatian mukaan GTA V:n osuus ennakoidusta liikevaihdosta on 700 miljoonaa dollaria.

      HQ

      Aiheeseen liittyviä tekstejä

      Grand Theft Auto VScore

      Grand Theft Auto V

      ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

      Jotain on tehty oikein, kun sama peli julkaistaan kolmatta kertaa ja netti sulaa riemusta. Myyntiennätyksiä rikkonut Grand Theft Auto V on viimein saapunut PC:lle.



      Ladataan seuraavaa sisältöä