Suomi
Gamereactor
uutiset
Star Trek

Tietoja uudesta Star Trek -pelistä

Kuvissa uusia ja vanhoja vihollisia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Namco Bandai on julkaissut kuvia uudesta Star Trek -pelistä. J.J. Abramsin uudelleenaloittamaan elokuvasarjaan pohjaama peli on tulossa kauppoihin ensi vuoden alussa, ja lisää pelistä voi lukea myös Gamereactorin keväisestä ennakosta.

E3:ssa paljastettiin myös uusi vihollisrotu, joka on tietysti ennestään tuttu kaikille Trekin faneille. Liskomaiset Gornit ovat olemaan yksi uuden Star Trekin päävastustajista, joskin pelin tuottajat ovat luvanneet, että jotain vielä pahempaa odottaa horisontissa.

Lisäksi Namco Bandai ja Paramount kertoivat, että kaikki elokuvan tähdet tulevat toistamaan roolinsa myös uudessa pelissä. Mukana on siten Chris Pine James T. Kirkinä, Zachary Quinto Spockina, sekä muissa rooleissa Zoe Saldana (Uhura), Simon Pegg (Scotty), Karl Urban (Dr. "Bones" McCoy), John Cho (Sulu) ja Anton Yelchin (Chekov).

Star Trek
Star TrekStar Trek
Star Trek

Aiheeseen liittyviä tekstejä

7
Star TrekScore

Star Trek

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Lisenssipelien taso on viime vuosina parantunut, mutta vastaan on jälleen tullut useita pelejä, jotka osoittavat, ettei pahamainen lisenssikirous ole minnekään kadonnut. Ikävä kyllä näihin peleihin kuuluu myös uusi Star Trek.

0
Star Trek

Star Trek

ENNAKKO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Ensi vuoden Star Trek -elokuva kääntyy myös peliksi. Arttu matkusti Las Vegasiin katsomaan, miltä uusi ja vauhdikas tähtiretki näyttää.



Ladataan seuraavaa sisältöä