Suomi
Gamereactor
uutiset
Bioshock Infinite

Bioshock-tiimi kutistui

Usko julkaisupäivään horjuu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Take-Twolla ollaan nyt jännän äärellä, koska Bioshock Infiniteä kehittävä Irrational Games on menettänyt kaksi nimeä avainhenkilökunnastaan.

Yksi lähtijöistä on tuotekehittelyn päällikkö Tim Gerritsen, joka oli suoraan vastuussa pelin sisällöntuottajista, toimi yhteysmiehenä julkaisijoiden, jälleenmyyjien ja yhteistyökumppanien välillä, sekä valvoi studion päivittäistä toimintaa.

Toinen lähtijä on art director Nate Wells, joka työskenteli Irrationalilla 13 vuotta ja oli laajalti vastuussa alkuperäisen Bioshockin graafisesta ilmeestä. Huhut kertovat, että tämä on saattanut loikata Naughty Dogille. Wells on kuitenkin vain todennut ottaneensa vastaan uuden työn.

Kumpaakaan asianomaista ei ole vielä tavoitettu kommentteja varten, mutta analyytikoiden usko Bioshock Infiniten julkaisupäivään horjuu. Studion pomo Ken Levine on kuitenkin nyt twiitannut, että Scott Sinclair hyppää Nate Wellsin jättämiin kenkiin. Myös Sinclairilla on kokemusta samasta työstä ensimmäisen Bioshockin ajalta.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

Bioshock-sarjalle luvataan varmasti jatkoa

UUTINEN. Kirjoittaja Leevi Rantala

Bioshock-sarja on tärkeä sarja, eikä sitä olle hylkäämässä ainakaan lähiaikoina. Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on todennut GameSpot-sivustolle, että se on...



Ladataan seuraavaa sisältöä