Suomi
Gamereactor
uutiset
DMC Devil May Cry

Devil May Cry myöhemmin PC:lle

DMC tähtää ensin konsoleita

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Devil May Cry -sarjan äpärälapsi DMC Devil May Cry ei ilmesty kaikille alustoilleen samanaikaisesti. Capcom sanoi Eurogamerille, että vaikka PC-versio pyritään saamaan ulos mahdollisimman nopeasti, se ei ehdi kauppoihin konsoliversioiden kanssa 15. tammikuuta. Tarkkaa päivämäärää PC-julkaisulle ei vielä osattu antaa.

PC-versioon tehtävistä parannuksista ei myöskään ole varmuutta. PC-versiota ei kehitä konsoliversiot sorvaava Ninja Theory (Heavenly Sword), vaan Capcom on pestannut Qlocin kääntämään peliä PC:lle. Capcom on käyttänyt puolalaisstudiota aiemmin muun muassa Dead Rising 2:n ja Street Fighter X Tekkenin käännöksissä.

Samassa yhteydessä Capcom vahvisti, ettei Danten veli Vergil ole pelissä pelattavana hahmona, vaikka tarinassa esiintyykin.

DMC Devil May Cry

Aiheeseen liittyviä tekstejä

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Toimintapelisarjan uusimmasta viipaleesta ei vastaa Capcom itse, vaan kehitys on sysätty brittiläiselle Ninja Theorylle. Lopputuloksena syntyy länsimainen Devil May Cry, joka on parempi kuin ensimmäiset kuvat antoivat odottaa, mutta klassikoksi pelistä tuskin on.



Ladataan seuraavaa sisältöä