Suomi
Gamereactor
uutiset
XCOM: Enemy Unknown

XCOM-strategiaan uutta sisältöä

Uusia yksinpelitehtäviä tulossa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

2K Games kertoo, että XCOM: Enemy Unknowniin on tekeillä Slingshot Content Pack, joka pitää sisällään kolme uutta Kiinaan sijoittuvaa Council-tehtävää. Tehtävissä tavataan Triad-agentti, harhautetaan muukalaisia ja taistellaan ufoa vastaan.

Triad-agentti Zhangista tulee pelattava hahmo, jolla on oma persoonansa ja äänensä. Samalla tarjolle tulee uusia hahmon muokkausmahdollisuuksia ja Blaster Launcher, jotka normaalisti avautuisi vasta myöhään pelissä.

Joystiqin mukaan sivujuoneen pääsee käsiksi vain aloittamalla kampanjan uudelleen. Lisäosa on ensimmäinen Council-operaatio, jota pelaajalle tarjotaan, mutta sitä ei ole pakko suorittaa heti.

Lisäosan hintaa tai julkaisuaikaa ei vielä kerrottu, mutta sen pitäisi ilmestyä piakkoin kaikille alustoille. Sitä odotellessa voi ostaa noin viiden euron hintaisen Elite Soldier Packin, joka alkujaan julkaistiin bonuksena pelin ennakkotilaajille.

Työn alla on myös toinen lisäosa, josta ei vielä annettu tietoja.

XCOM: Enemy Unknown
XCOM: Enemy UnknownXCOM: Enemy UnknownXCOM: Enemy Unknown

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
XCOM: Enemy UnknownScore

XCOM: Enemy Unknown

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Firaxis Games on tehnyt hatunnoston arvoisen työn tuodessaan klassisen X-Com-sarjan nykyaikaan - perinteitä kunnioittaen.



Ladataan seuraavaa sisältöä